Digitale Rundvisninger og Restauration

Med en interaktiv rundvisning husker gæsten rammerne, også selvom de aldrig har besøgt jer - og det er værd at have med.

Stor gennemsigtighed

Giv de nysgerrige noget at være nysgerrige over. Med en interaktiv rundvisning differentierer du dig fra konkurrenter og brænder dig ind på potentielle gæsters nethine allerede fra start.

Klar når du er

Fordi vi mennesker planlægger meget forskelligt kan vores 3D rundvisninger tilgåes fra alle enheder (computer, tablet, telefon) uanset type eller browser - noget der hjælper alt fra det store arrangement til den hurtige middag.

God digital gæsteservice

Gæster der finder det de skal bruge er glade gæster - kom den i forkøbet og vis dem alt hvad i har. Menu/vinkort kan implementeres direkte i rundvisningen så potentielle gæster også kan finde den der. 

Præsentationsvideo af PINOT & Vinbar

PINOT Butik & Vinbar er det perfekte eksempel på, at selv en lille butik kan tiltrække et stort antal digitale gæster. Med hele 10.400 besøgende  er der ingen tvivl om, at der har været et par nysgerrige øjne i 3D rundvisningen der er endt i et besøg i den fysiske vinhandel.

Restaurationsbranchen er en svær branche at kæmpe om online opmærksomhed i, men også en utrolig måde at lokke potentielle gæster ind til på.

Har man som restaurant omgivelserne der lægger op til digital forevigelse, har man også et utroligt stærkt værktøj til markedsføring, der duer igen og igen.

PINOT Butik & Vinbar - Statistikker

Billede under Præsentationsvideo

"3D fotografering har vist sig at være særdeles effektivt på vores sociale medier og har givet øget trafik til vores hjemmeside." 

- Anders, indehaver af Pinot Butik & Vinbar


Hvad lærte vi af den digitale rundvisning?

At placeringen af 3D rundvisningen på hjemmesiden betyder enormt meget for antal besøg den får. PINOT har rundvisningen placeret forsiden af deres hjemmeside, hvor stort set alle deres besøgende kommer til at se den - og det har skabt resultater.

Som Anders selv siger det;

"Det har givet os en meget mere spændende, interaktiv hjemmeside der ikke kun består af billeder og tekst."

3D rundvisninger er forsidemateriale

Udover at være et godt indlæg til LinkedIn og Facebook, der tiltrækker dine følgers opmærksomheden og giver dem et fyldestgørende indblik i dine fysiske rammer, så giver rundvisningen også de besøgende på din hjemmeside, sammen med vin-menuen, alt det de har brug for, for at kunne træffe en beslutning om besøg/ikke besøg. 

Med info-punkter kan menukort/vinkort implementeres og tilgåes direkte fra rundvisningen - noget der viser at i ikke kun yder god gæsteservice i de fysiske rammer, men også de digitale. 

'Impressions' til 'Visits'

%

Andel af besøg der er fra 'Unique Visitors'

%

Brænder du inde med spørgsmål

... eller vil du gerne have et uforpligtende tilbud? 

Så er du meget velkommen til at udfylde formulaen, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Du kan se priser her

8000 Aarhus C, Danmark - Tlf: 60 21 99 50 - Mail: rr@rtrosenberg.dk - CVR: 38871250