Videoproduktion

4K Videoer. Til lands, til vands, og i luften.

Hvorfor Rtrosenberg?

Hos Rtrosenberg kan vi hjælpe med det meste.

Vi tager gerne sikkerhedshatten på, når byggeriet kalder, eller løber igennem granskove med vores udstyr for at filme jeres arrangement – bare det skaber værdi for jer og jeres kunder.

Vi er certificerede dronepiloter og erfarne kameramænd fra Aarhus, som brænder for at skabe flot content, der fortæller en historie med blikfang.

Hvis du har en god idé til et projekt eller er nysgerrig på, hvad vi kan, så kontakt os her. 


Tidligere videoproduktioner

Wils A/S - Åbning af nye badefaciliteter ved Almind Sø

Her finder du en præsentationsvideo fra Wils A/S om de nye og længe ventede søbade ved Almind Sø i Silkeborg. Wils A/S stod for renoveringen og har brugt videoen til at vise sit håndværk frem til både kunder, samarbejdspartnere og borgerne i Silkeborg.

I videoen vil du derfor også kunne se, at vi har haft stort fokus på at vise det gode håndværk og byggeriets samspil med naturen.

Danfoss Redan - Produktionen

Her finder du en videoproduktion, som vi lavede i samarbejde med Danfoss Redan. I videoen stikker vi hovedet ned i en af Danmarks største og mest velsmurte maskiner og får et unikt indblik i, hvordan en af Danmarks største virksomheder arbejder.

Videoen viser, hvordan produkter hos Redan går fra at være en idé på en computer til et fysisk og færdigt produkt, der er klar til at blive sendt afsted og monteret. 

 


Det bruger vi til at lave videoproduktioner med

        Dronefoto- og video


 • Skyder med:
  DJI Phantom 4 Pro & FPV Drone
 • Billedkvalitet:
  Op til 4K (4096 x 2160)
 • Videokvalitet:
  4K 30fps & HD 120FPS (slowmotion)
 • Muligheder:
  Video, billeder og panoramaer
  Stor nok opløsning posters/print
  Kan skydes i mange formater

        Videoproduktion


 • Skyder med:
  Sony A7 III, Sony A7R2 & Canon 600D
 • Billedkvalitet:
  Op til 4K UHD (3840x2160)
 • Videokvalitet:
  4K UHD 30 FPS & 720p 120fps
 • Ekstraudstyr:
  9 linser - fra vidvinkel til telefoto.
  DJI Ronin M stabilisator
  2x 800W lamper og 3x Led Panels

Hvad gør en god videoproduktion værdiskabende?

Det kommer meget an på videoen og formålet med den. Hvis du ønsker at lave en video til Facebook eller Instagram, der er fyldt med følelser og viser, at din barnedåb var den smukkeste i hele verden, gælder andre spilleregler, end hvis du for eksempel vil vise fremgangen i dine byggeprojekter.

Der er dog nogle ting, som alle værdiskabende videoer har til fælles, uanset om den endelige destination er hjemmesiden, Facebook-feedet eller produktvideoen.

Videoproduktion Aarhus

1. Det fanger seeren

Videomarkedsføring – om den handler om advokater eller avocadomadder – skal kunne fange seeren og vække den nysgerrighed, der ligger dybt i os alle. Kan en video ikke holde vores opmærksomhed, ser vi den nemlig oftest ikke færdig.

Videoproduktion i Jylland

2. Det har et knivskarpt budskab

De fleste har nok oplevet at se en reklame med et sløret budskab, der har forvirret mere, end den har solgt. Det er et enormt ressourcespild at sende uklare budskaber til ens kunder, og derfor gør vi alt, hvad vi kan, for at forstå din virksomheds DNA.

Videoproduktion i Danmark

3. Det skiller sig ud

Hvis man kender til markedsføringsverdenen, ved man, at en af de mange forudsætninger for at blive set er differentiering. Kan din promoveringsvideo differentiere sig, kommer din kunde også til at huske din video frem for dine konkurrenters.


Fandt du ikke det du søgte?

Vil du have et uforpligtende tilbud på video?

Udfyld navn- og e-mail herunder, så kontakter vi dig indenfor 24 timer for at høre mere om dit projekt.

Tlf: 60 21 99 50 - Mail: rr@rtrosenberg.dk - CVR: 38871250