Videoproduktion

4K Videoer. Til lands, til vands, og i luften.

Hvorfor Rtrosenberg?

Hos Rtrosenberg laver vi det meste. Vi tager gerne sikkerhedshatten på når byggeriet kalder, eller løber igennem granskove med vores udstyr for at filme dit arrangement - bare det skaber værdi for jer- og jeres kunder.

Vi er certificerede dronepiloter og erfarne kameramænd fra Aarhus, som brænder for at skabe flot content der fortæller en historie, mens det holder øjnene klistret til skærmen.

Hvis du har god idé til et projekt, eller er nysgerrig om hvad vi kan, så kontakt os her. 


Tidligere Videoproduktioner

Wils A/S - Åbning af nye badefaciliteter ved Almind Sø

Her finder du et præsentationsvideo fra Wils A/S, om de nye- og længe ventede søbade ved Almind Sø i Silkeborg. Wils A/S stod for renoveringen og ville har brugt videoen til at vise deres håndværk frem til både kunder, samarbejdspartnere og borgerne i Silkeborg.

I videoen vil du derfor også kunne se, at vi har haft stort fokus på at vise det gode håndværk og byggeriets sammenspil med naturen.

Danfoss Redan - Produktionen

Her finder du en videoproduktion vi lavede i samarbejde med Danfoss Redan. I videoen stikker vi hovedet ned i en af Danmarks største- og mest velsmurte maskiner og får et unikt indblik i hvordan en af Danmarks største virksomheder arbejder.

Videoen viser hvordan produkter hos Redan går fra at være en idé på en computer til et fysisk- og færdigt produkt, der er klar til at blive sendt afsted og monteret. 

 


Det bruger vi til at lave videoproduktioner med

        Dronefoto- og video


 • Skyder med:
  DJI Phantom 4 Pro & FPV Drone
 • Billedkvalitet:
  Op til 4K (4096 x 2160)
 • Videokvalitet:
  4K 30fps & HD 120FPS (slowmotion)
 • Muligheder:
  Video, billeder og panoramaer
  Stor nok opløsning posters/print
  Kan skydes i mange formater

        Videoproduktion


 • Skyder med:
  Sony A7R2 & Canon 600D
 • Billedkvalitet:
  Op til 4K UHD (3840x2160)
 • Videokvalitet:
  4K UHD 30 FPS & 720p 120fps
 • Ekstraudstyr:
  9 linser - fra vidvinkel til telefoto.
  DJI Ronin M stabilisator
  2x 800W lamper og 3x Led Panels

Hvad gør en god videoproduktion værdiskabende?

Det kommer meget an på videoen og formålet med selv samme. Er du ude efter at lave en følelsesbombe af en video til Facebook eller Instagram, der viser at din barnedåb var den smukkeste i hele verdenen gælder andre spilleregler end videoer der viser fremgangen i byggeprojekter.

Der er dog et par ting alle videoer bør have, for at være værdiskabende for seeren uanset om den endelige destination er hjemmesiden, Facebook-feedet, eller produktvideoen..

Videoproduktion Aarhus

1. Det fanger seeren

Videomarkedsføring - om det er lavet til advokater eller avocadomadder, bliver nød til at kunne fange seeren og vække den nysgerrighed der ligger dybt i os alle - kan videoen ikke holde vores opmærksomhed ser vi den oftest heller ikke færdig.

Videoproduktion i Jylland

2. Det har et knivskarpt budskab

Alle har oplevet at se en reklame med et sløret budskab, der har efterladt os mere forvirret end solgt - det er et enormt ressourcespild at sende uklare budskaber til ens kunder, og derfor gør vi alt hvad vi kan, for at forstå din virksomheds DNA.

Videoproduktion i Danmark

3. Det skiller sig ud

Arbejder man, eller har arbejdet, med markedsføring ved man at en af de mange forudsætninger for at blive set er differentiering - kan din promoverings-video det, kommer din kunde også til at huske din video over dine konkurrenters.


Fandt du ikke det du søgte?

Brænder du inde med spørgsmål

... eller vil du gerne have et uforpligtende tilbud? 

Så er du meget velkommen til at udfylde formulaen, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Du kan se priser her. Selvom vi er bosat i Aarhus, laver vi video-produktioner i hele landet.

8000 Aarhus C, Danmark - Tlf: 60 21 99 50 - Mail: rr@rtrosenberg.dk - CVR: 38871250