Videoproduktion

Til når tekst ikke er tilstrækkeligt

Hvorfor videomateriale?

Reklamefilm, værdivideoer, promoveringsvideoer og så videre - vi mennesker er tosset med film og video, og er de flot lavet med et knivskarpt budskab kan de til tider vække følelser hos os mens andre kan overtale os købe det videoen viser. 

Hos Rtrosenberg laver vi det meste, vi græder gerne til dit bryllup eller tager sikkerhedshatten på når byggeriet skal ses fra et andet perspektiv, så længe skaber værdi for jer.. 

Med certificerede dronepiloter og multimediedesignere i teamet og en lyst til at skabe flot og værdiskabende content mangler vi kun en sludder om din idé for at komme i gang!

Hvad er det, der gør content godt og værdiskabende?

Det kommer meget an på videoen og formålet med selsamme. Er du ude efter at lave en følelsesbombe af en video til Facebook eller Instagram, der viser at din barnedåb var den smukkeste i hele verdenen gælder andre spilleregler end videoer der viser fremgangen i byggeprojekter.

Der er dog et par ting alle videoer bør have for at være værdiskabende for seeren uanset om den endelige destination er hjemmesiden, Facebook-feedet, eller produktvideoen..

Videoproduktion Aarhus

1. Det fanger seeren

Videomarkedsføring - om det er lavet til advokater eller avocadomadder, bliver nød til at fange seeren og vække den nysgerrighed der ligger i os alle - kan videoen ikke holde vores opmærksomhed ser vi den oftest heller ikke færdig.

Videoproduktion Aarhus

2. Det har et knivskarpt budskab

Alle har oplevet at se en reklame med et sløret budskab, der har efterladt os mere forvirret end solgt - det er et enormt ressourcespild at sende uklare budskaber til ens kunder - specielt når det kan undgås.

Videoproduktion Aarhus

3. Det skiller sig ud

Arbejder man, eller har arbejdet, med markedsføring ved man at en af de mange forudsætninger for at blive set er differentiering - kan din promoverings-video det, kommer din kunde også til at huske din video over dine konkurrenters.


Tidligere Videoproduktioner

Værdivideo om 3D fotografering - fra PINOT

"Det har vist sig at være særdeles effektivt på vores sociale medier og har givet øget trafik til vores hjemmeside." 

Er blot nogle af de ting Anders, indehaver af Pinot Butik & Vinbar, havde at sige om vores 3D rundvisning af hans lokaler på Vor Frue Kirkeplads et år efter vi havde fotograferet hos ham.

Wils A/S - Havneøen i Vejle

Havneøen beskriver en ny og ekslusiv bydel i Vejle, lige ved siden af den ikoniske bølge, der består af højkvalitets lejligheder med solrige altaner og sans for detalje - liebhaveri af øverste skuffe. Wils A/S har brugt drone optagelserne til at vise både lokation og højde på byggeriet.Værdivideo om 3D fotografering - Horisont Hotel & Konference

Når du planlægger ferie, konference eller en hurtige overnatning, er chancerne for at du starter din informationssøgning online ret gode. 

3D fotografering og rundvisninger differentierer dit hotel eller konferencecenter fra dine konkurrenters og samtidigt viser du, at dit hotel/konferencecenter forstår værdien i god digital gæsteservice. 

Brænder du inde med spørgsmål,
eller vil du gerne have et uforpligtende tilbud?

Så skal du være velkommen til at udfylde formulaen under, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. 

Du kan se vores priser her

8000 Aarhus C, Danmark - Tlf: 60 21 99 50 - Mail: rr@rtrosenberg.dk - CVR: 38871250