Videoproduktion

4K Videoer. Til lands, til vands og i luften.

Wils A/S - Åbning af nye badefaciliteter ved Almind Sø

Rtrosenberg var så heldige at få lov til at præsentere de nye- og længe ventede søbade ved Almind Sø i Silkeborg. Wils A/S stod for renoveringen og ville gerne bruge videoen til at vise deres håndvlærk frem til både kunder, samarbejdspartnere og borgerne i Silkeborg.

I videoen vil du derfor også kunne se, at vi har haft et stort fokus på at vise det gode håndværk og byggeriets sammenspil med naturen.

Hvad gør en god videoproduktion værdiskabende?

Det kommer meget an på videoen og formålet med selsamme. Er du ude efter at lave en følelsesbombe af en video til Facebook eller Instagram, der viser at din barnedåb var den smukkeste i hele verdenen gælder andre spilleregler end videoer der viser fremgangen i byggeprojekter.

Der er dog et par ting alle videoer bør have for at være værdiskabende for seeren uanset om den endelige destination er hjemmesiden, Facebook-feedet, eller produktvideoen..

Videoproduktion Aarhus

1. Det fanger seeren

Videomarkedsføring - om det er lavet til advokater eller avocadomadder, bliver nød til at fange seeren og vække den nysgerrighed der ligger i os alle - kan videoen ikke holde vores opmærksomhed ser vi den oftest heller ikke færdig.

Videoproduktion i Jylland

2. Det har et knivskarpt budskab

Alle har oplevet at se en reklame med et sløret budskab, der har efterladt os mere forvirret end solgt - det er et enormt ressourcespild at sende uklare budskaber til ens kunder - specielt når det kan undgås.

Videoproduktion i Danmark

3. Det skiller sig ud

Arbejder man, eller har arbejdet, med markedsføring ved man at en af de mange forudsætninger for at blive set er differentiering - kan din promoverings-video det, kommer din kunde også til at huske din video over dine konkurrenters.


Fandt du ikke det du søgte?

Brænder du inde med spørgsmål

... eller vil du gerne have et uforpligtende tilbud? 

Så er du meget velkommen til at udfylde formulaen, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Du kan se priser her

8000 Aarhus C, Danmark - Tlf: 60 21 99 50 - Mail: rr@rtrosenberg.dk - CVR: 38871250