Kontaktinformationer

Rtrosenberg - Rasmus Rosenberg

Hej med dig! Mit navn er Rasmus, jeg er i start tyverne, bosat i Aarhus og så er jeg en kamera- og contentnørd uden lige.

Siden barns ben har kameraet altid været min ynglings hobby og med alderen kom interessen for digital markedsføring, content creation og branding - og derfra udsprang Rtrosenberg, som udvikler og udfordrer min forståelse for hvad der muligt i en content-dreven verden hver eneste dag.

Hvis du går med en idé af din egen eller bare gerne vil have en sludder, så er du mere end velkommen til at ringe eller skrive til mig på kontaktinformationerne herunder.

Rasmus Thor Rosenberg


Telefon: +45 60 21 99 50
Mail: rr@rtrosenberg.dk

Artikler om Rtrosenberg

Rtrosenberg har lavet meget forskelligt. En fotografering af et eventspace i et forvokset drivhus, en døgnåbent udstilling i et butiksvindue i indre Aarhus og videoproduktioner for byggefirmaer - og af-og-til kommer der en artikel ud om det - dem kan du læse herunder:

Dome of Visions danner rammerne om et unikt eventspace i Aarhus. Dome of Visions er et bylivshus til hele der tager udgangspunkt i medborgerskab, bæredygtighed og fællesskab. Visionen med kuplen er at holde lys i den hele året, ved at fylde den med aktiviteter alle årets dage.

Domen er tegnet af arkitekt Kristoffer Tejlgaard og bygget af entreprenørvirksomheden NCC i samarbejde med Aarhus Kommune.

Du kan læse artikel på dette link.

Udstillingen viser de muligheder man som erhverv, privatperson eller organisation har med 3D teknologi. Ved at koble en skærm til en bevægelsesfølsom plade i et butiksvindue i Vestergade, har vi gjort det muligt for LYNfabrikken at holde åbent hus alle døgnet 24 timer og lade nysgerrige sjæle opleve kontorfællesskabet, caféen og tagterrassen.

LYNfabrikken er et kontorfællesskab og åben arbejdsplads med rigeligt stole til alle, kaffe på kanden og internet uden kode. Det danner rammerne om tværfagligt samarbejde og sparring på tværs af kompetencefelter.

Du kan læse artiklen på dette link.

Drone fotograf

Brænder du inde med spørgsmål

... eller vil du gerne have et uforpligtende tilbud? 

Så er du meget velkommen til at udfylde formulaen, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Du kan se priser her

8000 Aarhus C, Danmark - Tlf: 60 21 99 50 - Mail: rr@rtrosenberg.dk - CVR: 38871250