Kontakt

Bosat i Aarhus , i start tyverne og drevet af at gøre det så simpelt som overhovedet muligt at få information om størrelse, form og rum ud til de som behøver det. 

Midt i stigende krav om digital synlighed står 3D fotografering som en af de teknologier der kan hjælpe de fleste, med det meste. Uanset om det drejer sig om salg af erhvervlokaler og boliger, eller markedsføring af hoteller og attraktioner, så kan 3D gøre både dit og dine kunders liv en del mere overskueligt.

Artikler om Rtrosenberg

Rtrosenberg har efterhånden lavet meget forskelligt, en fotografering af et eventspace i et forvokset drivhus til en døgnåbent udstilling i et butiksvindue i indre Aarhus til videoproduktioner for byggefirmaer - og af-og-til kommer der en artikel ud om det - dem kan du læse herunder:

Dome of Visions danner rammerne om et unikt eventspace i Aarhus. Dome of Visions er et bylivshus til hele der tager udgangspunkt i medborgerskab, bæredygtighed og fællesskab. Visionen med kuplen er at holde lys i den hele året, ved at fylde den med aktiviteter alle årets dage.

Domen er tegnet af arkitekt Kristoffer Tejlgaard og bygget af entreprenørvirksomheden NCC i samarbejde med Aarhus Kommune.

Du kan læse artikel på dette link.

Udstillingen viser de muligheder man som erhverv, privatperson eller organisation har med 3D teknologi. Ved at koble en skærm til en bevægelsesfølsom plade i et butiksvindue i Vestergade, har vi gjort det muligt for LYNfabrikken at holde åbent hus alle døgnet 24 timer og lade nysgerrige sjæle opleve kontorfællesskabet, caféen og tagterrassen.

LYNfabrikken er et kontorfællesskab og åben arbejdsplads med rigeligt stole til alle, kaffe på kanden og internet uden kode. Det danner rammerne om tværfagligt samarbejde og sparring på tværs af kompetencefelter.

Du kan læse artiklen på dette link.

Kontaktinformationer
------------------------------
Rasmus Thor Rosenberg

Telefon

+45 60 21 99 50

E-mail

rr@rtrosenberg.dk

Vores hverdag

Brænder du inde med spørgsmål?

Så skal du være velkommen til at udfylde formulaen under, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. 

8000 Aarhus C, Danmark - Tlf: 60 21 99 50 - Mail: rr@rtrosenberg.dk - CVR: 38871250