Kontaktinformationer

Rtrosenberg - Rasmus Rosenberg

Hej med dig! Mit navn er Rasmus, jeg er i midt 20’erne, bosat i Aarhus, og så er jeg en kamera- og contentnørd uden lige.

Fra barnsben har kameraet altid været min yndlingshobby, og med alderen kom interessen for digital markedsføring, content creation og branding. Derfra udsprang Rtrosenberg, som hver dag udvikler og udfordrer min forståelse for, hvad der er muligt i en contentdreven verden.

Hvis du selv går rundt med en god ide, eller du bare gerne vil have en snak om jeres content-behov, så er du mere end velkommen til at tage kontakt ved at ringe eller skrive til mig på kontaktinformationerne herunder.

Rasmus Thor Rosenberg

Telefon: +45 60 21 99 50
Mail: rr@rtrosenberg.dk

Artikler om Rtrosenberg

Rtrosenberg har lavet meget forskelligt. For eksempel en fotografering af et eventspace i et forvokset drivhus, en døgnåben udstilling i et butiksvindue i indre Aarhus og videoproduktioner for byggefirmaer. Af og til kommer der også en artikel ud om det – dem kan du læse herunder

Læs om content-marketing, 3D- og turisme her.

Dome of Visions danner rammerne om et unikt eventspace i Aarhus. Dome of Visions er et bylivshus, der tager udgangspunkt i medborgerskab, bæredygtighed og fællesskab. Visionen med kuplen er at holde lys i den hele året ved at fylde den med aktiviteter alle årets dage.

Domen er tegnet af arkitekt Kristoffer Tejlgaard og bygget af entreprenørvirksomheden NCC i samarbejde med Aarhus Kommune.

Du kan læse artiklen på dette link.

Udstillingen viser de muligheder, der er med 3D-teknologi for både erhverv, privatpersoner og organisationer. Ved at koble en skærm til en bevægelsesfølsom plade i et butiksvindue i Vestergade har vi gjort det muligt for LYNfabrikken at holde åbent hus 24 timer i døgnet og lade nysgerrige sjæle opleve kontorfællesskabet, caféen og tagterrassen.

LYNfabrikken er et kontorfællesskab og en åben arbejdsplads, der har rigeligt med stole til alle, kaffe på kanden og internet uden kode. Den danner rammerne om tværfagligt samarbejde og sparring på tværs af kompetencefelter.

Du kan læse artiklen på dette link.

Drone fotograf

Skal vi tage en uforpligtende snak om dine content-behov?

Udfyld navn- og e-mail herunder, så kontakter vi dig indenfor 24 timer for at høre mere om dit projekt.

Tlf: 60 21 99 50 - Mail: rr@rtrosenberg.dk - CVR: 38871250