Virtuelle rundvisninger og kultur

Fordi formidlingen og oplevelsen allerede starter online

I dagens digitale tidsalder er kulturinstitutioner, såsom museer, gallerier, teatre og historiske steder, stillet over for en ny udfordring: hvordan kan de nå ud til et bredere publikum og dele deres værdifulde indhold i en verden, der i stigende grad er digital?

Svaret på dette spørgsmål ligger blandt andet i brugen af virtuelle rundvisninger. 

Send en mail  |   Ring og hør mere

Hvorfor bør kulturinstitutioner investere i virtuelle rundvisninger?

1.

Global Tilgængelighed

Virtuelle rundvisninger giver kulturinstitutioner mulighed for at bringe deres unikke oplevelser til mennesker verden over.

Dette fjerner geografiske begrænsninger og åbner døren for en international målgruppe.

2.

Øget Forståelse

Virtuelle rundvisninger tillader besøgende at gå i dybden med udstillingerne i deres eget tempo og gentage besøgene, hvis de ønsker det.

Dette forøger engagementet og forståelsen for den historie I gerne vil formidle.

3.

Tilpasning til Nutidens Behov

I en verden præget af teknologi og hurtig informationsoverførsel forventer turister en digital tilstedeværelse fra kulturinstitutioner.

Virtuelle rundvisninger demonstrerer, at institutionen er i takt med tiden og kan tilfredsstille moderne besøgendes behov.

Hvad kan virtuelle rundvisninger bidrage med?

01.

Skaber mere informerede besøgende

Virtuelle rundvisninger giver jeres besøgende mulighed for at dykke dybere ned i udstillingerne ved at tilbyde detaljeret information, historiske kontekster og baggrundshistorier.

Dette bidrager til at uddanne og informere besøgende før besøg (eller efter), så de kan få en rigere oplevelse af kulturen og kunsten når de er der.

02.

Ideelle til skolebesøg

Lærere kan bruge den virtuelle rundvisning som undervisningsværktøj inden et planlagt besøg for at forberede eleverne på udstillingerne.

Det gør besøget mere meningsfuldt, da eleverne allerede har en grundlæggende forståelse og interesse for det, I gerne vil vise dem.

03.

Væk turistens interesse

Turister, der måske ikke har kendt til jer tidligere, kan blive tiltrukket af jeres virtuelle rundvisninger og ende med at besøge jer når de lander.

En forsmag på jeres unikke tilbud kan fungere som en magnet, for at tiltrække flere besøgende til jeres fysiske sted.

04.

Nem arkivering af gamle udstillinger

De virtuelle rundvisninger gør det nemt for jer at bevare og arkivere tidligere udstillinger. Vi ved, at det er uvurderligt for jer, at kunne bevare gamle udstillinger - sammen sikrer vi nemt, at de aldrig går tabt.

Virtuel rundvisning af koldinghus

Koldinghus

Prisvindende museum i hjertet af Kolding

virtuel rundvisning af amalienborg

Amalienborgmuseet

Kongeligt museum i København

virtuel rundvisning i aarhus

Godsbanen

Kulturelt Epicenter i Aarhus 

Har I en fed idé vi skal realisere?

Udfyld navn- og e-mail herunder, så bliver I kontaktet indenfor 24 timer.

Hvad siger vores samarbejdspartnere?

"Rtrosenberg fotograferede vores besøgssteder Rosenborg, Amalienborg og Koldinghus. Rasmus var skarp til at forklare os vores muligheder inden samarbejdet startede og hurtig til at besvare spørgsmål undervejs. Hver gang vi har rettelser eller justeringer er Rtrosenberg hurtig til at løse dette.

Vi er meget tilfredse med samarbejdet."

Kongernes Samling
 
rudersdal logo

Rasmus tog både godt udstyr, højt humør og afslappet professionalisme med sig, da han tog fra Århus til København (uden ekstra betaling) for at skabe og levere et super produkt, som vi er meget tilfredse med.

Kan klart anbefales!

Thea Schwartzkopff
Ungekulturkonsulent

Fantastisk god service og fleksibilitet fra Rasmus' side. Resultatet blev over alt forventning og vi kan allerede nu se hvor brugbart et værktøj det er for os når vi skal vise vores faciliteter frem.

Vi kommer helt sikkert til at bruge Rasmus til opgaver fremadrettet.


Emil Eskesen
Partner - The Lab A/S

Stor anbefaling herfra til Rtrosenberg! Vi brugte ham i forhold til dronebilleder, og her spillede det hele - alt fra kvalitet til service.

Uden tvivl en dronepilot der brænder for det han laver 👍Magnus Emil Holst Schou
Partner - Owayy

Hele processen, fra første kontakt til færdige produkt, har gået over al forventning. Rasmus har hele vejen igennem forstået at møde vores behov, og kender tydeligvis til branchen.

Rasmus tilpassede sine optagelser til flowet på et travlt hotel- og konferencecenter, uden at "gå i vejen" for hverken gæster eller personale, og uden at gå på kompromis med resultatet.

Kristine Birka Hansen
Marketingkoordinator - Sørup Herregaard
bgi akademiet logo

Fedt produkt med så mange muligheder der har gjort vores arbejde med privatselskaber og events meget nemmere.

Rigtig god service ikke mindst!
Stor anbefaling herfra.


Tanne Morville
Medejer - Gedulgt

Rtrosenberg er meget dedikeret, yderst professionelt og meget i mødekommende over for kunder. Seriøs omkring sit arbejde og en god respons tid før, under og efter projektet. Det er pengene værd, hvor det også giver en stor værdi efter slutresultat med data m.m.

Vi på Godsbanen er meget glade for samarbejdet! 

Jonas Pablo Rasmussen
CEO - Møbelkompagniet

Rtrosenberg leverer altid god service. Der bliver leveret i hurtigt og i høj kvalitet.

Som ejendomsselskab har vi brugt Rtrosenberg adskillige gange til at opmåle og fotografere eksisterende forhold før ombygning. Med det formål at sparre tid og minimere projekteringsfejl, da man har en 3D model af lejemålet fra start med eksisterende forhold.

Niels Belling
Koncernudviklingsdirektør

På Horisont har vi med stor succes samarbejdet med Rtrosenberg, omkring en 3D rundvisning af vores lokaler.

Det var en stor opgave, der blev løst hurtigt og smertefrit og resultatet er godt gennemarbejdet.Modellen har samtidig givet mere trafik på vore hjemmeside og får mange roser fra vores besøgende.

Mikkel Kroustrup
Tidl. Direktør - Horisont Hotel & Konference

Vores 3D rundvisning var en større opgave, som Rasmus har løst med stor professionalisme.

Rasmus er imødekommende, lyttende, serviceminded, tilgængelig og kan sit kram. Tak for et flot resultat. Rasmus og Rtrosenberg kan bestemt anbefales.

Mia Schmidt
Marketingkoordinator - BGI Akademiet