Videoproduktion


Reklamefilm, værdivideoer, promoveringsvideoer og så videre - vi mennesker er tosset med film og video, og er de flot lavet med et knivskarpt budskab kan de til tider vække følelser hos os mens andre kan overtale os købe det videoen viser. 

Hos Rtrosenberg laver vi det meste, vi græder gerne til dit bryllup eller tager sikkerhedshatten på når byggeriet skal ses fra et andet perspektiv. 

Med certificerede dronepiloter, multimediedesignere i teamet og en lyst til at skabe flot og værdiskabende content mangler vi kun en sludder om din idé for at komme i gang!

Hvad gør godt og værdiskabende content?

Det kommer rigtig meget an på videoen og formålet med selsamme. Er du ude efter at lave en følelsesbombe af en video der forklarer om hvorfor din barnedåb var den smukkeste i hele verdenen gælder andre spilleregler end værdivideoer for byggefirmaer.

Der er dog et par ting alle videoer bør have for at være værdiskabende for seeren. De bør

Videoproduktion Aarhus

1. Fange seeren

Videomarkedsføring - om det er lavet til advokater eller avocadomadder, bliver nød til at fange seeren og vække den nysgerrighed der ligger i os alle - kan videoen ikke holde vores opmærksomhed ser vi den oftest heller ikke færdig.

Videoproduktion Aarhus

2. Have et knivskarpt budskab

Alle har oplevet at se en reklame med et sløret budskab, der har efterladt os mere forvirret end solgt - det er et enormt ressourcespild at sende uklare budskaber til ens kunder - specielt når det kan undgås.

Videoproduktion Aarhus

3. Skille sig ud

Arbejder man, eller har arbejdet, med markedsføring ved man at en af de mange forudsætninger for at blive set er differentiering - kan din promoverings-video det, kommer din kunde også til at huske din video over dine konkurrenters.

Tidligere Videoproduktioner

Værdivideo om 3D fotografering - PINOT Butik & Vinbar

"Det har vist sig at være særdeles effektivt på vores sociale medier og har givet øget trafik til vores hjemmeside." 

Er blot nogle af de ting Anders, indehaver af Pinot Butik & Vinbar, havde at sige om vores 3D rundvisning af hans lokaler på Vor Frue Kirkeplads et år efter vi havde fotograferet hos ham.

Værdivideo om 3D fotografering - Horisont Hotel & Konference

"Vi lever af konferencer og vi lever af at tilbyde nogle ydelser og nogle oplevelser for vores gæster." 

Kundens første besøg med hotellet foregår i ni ud af ti tilfælde online - hvis du præsenterer dem for en interaktiv udgave at dit eget hotel, giver du dem også rigeligt at huske dig for - noget der kommer til dig gode når de booke den næste overnatning.

Vesterbrogade 2, 8000 Aarhus C, Danmark - Tlf: 28 83 85 40 - Mail: kj@rtrosenberg.dk - CVR: 38871250