Virtuelle rundvisninger og restauration

Små steder, stor effekt

Case: PINOT Butik & Vinbar

Restaurationsbranchen er en svær branche at kæmpe om online opmærksomhed i, men gøres det rigtigt, kan det være en fantastisk måde at få flere gæster i butikken på.

Pinot Butik & Vinbar er et glimrende eksempel på, at selv en lille butik kan tiltrække et stort antal digitale gæster. Pinot har I test-månederne fået 858 besøgende om måneden og oplevet øget trafik til deres hjemmeside.

Send en mail  |   Ring og hør mere

"3D fotografering har vist sig at være særdeles effektivt på vores sociale medier og har givet øget trafik til vores hjemmeside." 

- Anders, indehaver af Pinot Butik & Vinbar


Hvilken effekt havde 3D-fotografering hos PINOT og Vinbar?

Pinot Butik & Vinbar havde placeret rundvisningen på forsiden af deres hjemmeside, hvor stort set alle de besøgende kommer til at se den – og det skabte resultater.

"Det har givet os en meget mere spændende, interaktiv hjemmeside, der ikke kun består af billeder og tekst."

Øg kundernes nysgerrighed med virtuelle rundvisninger

Med virtuelle rundvisninger vil mulige kunder intuitivt bruge længere tid på at udforske jeres hjemmeside sammenlignet med konkurrenters, fordi I gør indtryk med spændende og indholdsrigt materiale.

Med infopunkter kan menukort og vinkort også integreres, så disse kan tilgås direkte fra rundvisningen. Det viser, at I ikke kun yder god gæsteservice i de fysiske rammer, men også i de digitale.

3d rundvisning af restaurant

Har I en fed idé vi skal realisere?

Udfyld navn- og e-mail herunder, så bliver I kontaktet indenfor 24 timer.

Hvad siger vores samarbejdspartnere?

"Rtrosenberg fotograferede vores besøgssteder Rosenborg, Amalienborg og Koldinghus. Rasmus var skarp til at forklare os vores muligheder inden samarbejdet startede og hurtig til at besvare spørgsmål undervejs. Hver gang vi har rettelser eller justeringer er Rtrosenberg hurtig til at løse dette.

Vi er meget tilfredse med samarbejdet."

Kongernes Samling
 
rudersdal logo

Rasmus tog både godt udstyr, højt humør og afslappet professionalisme med sig, da han tog fra Århus til København (uden ekstra betaling) for at skabe og levere et super produkt, som vi er meget tilfredse med.

Kan klart anbefales!

Thea Schwartzkopff
Ungekulturkonsulent

Fantastisk god service og fleksibilitet fra Rasmus' side. Resultatet blev over alt forventning og vi kan allerede nu se hvor brugbart et værktøj det er for os når vi skal vise vores faciliteter frem.

Vi kommer helt sikkert til at bruge Rasmus til opgaver fremadrettet.


Emil Eskesen
Partner - The Lab A/S

Stor anbefaling herfra til Rtrosenberg! Vi brugte ham i forhold til dronebilleder, og her spillede det hele - alt fra kvalitet til service.

Uden tvivl en dronepilot der brænder for det han laver 👍Magnus Emil Holst Schou
Partner - Owayy

Hele processen, fra første kontakt til færdige produkt, har gået over al forventning. Rasmus har hele vejen igennem forstået at møde vores behov, og kender tydeligvis til branchen.

Rasmus tilpassede sine optagelser til flowet på et travlt hotel- og konferencecenter, uden at "gå i vejen" for hverken gæster eller personale, og uden at gå på kompromis med resultatet.

Kristine Birka Hansen
Marketingkoordinator - Sørup Herregaard
bgi akademiet logo

Fedt produkt med så mange muligheder der har gjort vores arbejde med privatselskaber og events meget nemmere.

Rigtig god service ikke mindst!
Stor anbefaling herfra.


Tanne Morville
Medejer - Gedulgt

Rtrosenberg er meget dedikeret, yderst professionelt og meget i mødekommende over for kunder. Seriøs omkring sit arbejde og en god respons tid før, under og efter projektet. Det er pengene værd, hvor det også giver en stor værdi efter slutresultat med data m.m.

Vi på Godsbanen er meget glade for samarbejdet! 

Jonas Pablo Rasmussen
CEO - Møbelkompagniet

Rtrosenberg leverer altid god service. Der bliver leveret i hurtigt og i høj kvalitet.

Som ejendomsselskab har vi brugt Rtrosenberg adskillige gange til at opmåle og fotografere eksisterende forhold før ombygning. Med det formål at sparre tid og minimere projekteringsfejl, da man har en 3D model af lejemålet fra start med eksisterende forhold.

Niels Belling
Koncernudviklingsdirektør

På Horisont har vi med stor succes samarbejdet med Rtrosenberg, omkring en 3D rundvisning af vores lokaler.

Det var en stor opgave, der blev løst hurtigt og smertefrit og resultatet er godt gennemarbejdet.Modellen har samtidig givet mere trafik på vore hjemmeside og får mange roser fra vores besøgende.

Mikkel Kroustrup
Tidl. Direktør - Horisont Hotel & Konference

Vores 3D rundvisning var en større opgave, som Rasmus har løst med stor professionalisme.

Rasmus er imødekommende, lyttende, serviceminded, tilgængelig og kan sit kram. Tak for et flot resultat. Rasmus og Rtrosenberg kan bestemt anbefales.

Mia Schmidt
Marketingkoordinator - BGI Akademiet