Virtuelle rundvisninger og hotel og konferencer

Nemt for mødebookeren, erhvervsgæsten, turisten og jer 

Det er et kendt fact at hotelgæster og turister kommer mindre- og mindre i kontakt med destinationen, før de besøger den.

Med en virtuel rundvisning får jeres mulige gæster det fulde overblik. Det er nemt, hurtigt og på gæstens præmisser.

Rundvisninger og jeres hotel

Som hotel eller konferencecenter er det vigtigere end nogensinde før at kvalitetssikre det digitale møde med gæsten.

Fanger I ikke den besøgendes opmærksomhed, kræver det kun ét klik at gå videre til det næste hotel i rækken.


Send en mail  |   Ring og hør mere

Case - Horisont Hotel & Konference

At finde det rigtige konferencehotel inkluderer oftest unødigt mange beskeder frem og tilbage mellem mødebookeren og konferencen - noget der tager ressourcer fra begge parter.

Horisont Hotel & Konference løste problemet ved at implementere en virtuel rundvisning på forsiden af deres hjemmeside.

I videoen kan du se Mikkel - hotelmanager på Horisont, fortælle hvad de har oplevet efter implementering af rundvisningen.

”3D-modellen har gjort det nemmere for gæster, der skal booke et arrangement på Horisont Hotel & Konference. De kan fra deres kontor se vores faciliteter, og hvilke lokaler der passer til netop deres arrangement.” 

- Mikkel Kroustrup, Hotel manager på Horisont Hotel & Konference

3 måder virtuelle rundvisninger kan hjælpe jeres hotel eller konference

1.

Hjælp til digital selvhjælp

Når I lader gæsterne gå på opdagelse selv får de besvaret nogle af de spørgsmål, de måtte sidde med som  “Hvor stor er restauranten?” eller “Hvordan ser spa- & wellness ud?”

Hvis den besøgende stadig har spørgsmål efter at have tjekket hjemmesiden ud, kan den virtuelle rundvisning fungere som hotellets kundeservice medarbejder, der aldrig går hjem.

2.

SEO

Dvæletid beskriver hvor længe en digital gæst er på jeres hjemmeside, før de vender tilbage til Google.

Hvis en besøgende bruger længere tid på jeres hjemmeside end på jeres konkurrenters, vil Google opfatte det som om, jeres sides indhold er både relevant og værdiskabende - hvilket kan bidrage til en højere placering på søgemaskinen.

3.

Til messer

På jeres messestand kan I blandt andet skalere rundvisningen op på en storskærm som blikfang og tilgå den fra en tablet.

I kan også stille computere eller tablets til rådighed, så messegæsterne kan gå på opdagelse, sidst kan gæsterne også benytte et VR-headset til at se rundvisningen.

Har I en fed idé vi skal realisere?

Udfyld navn- og e-mail herunder, så bliver I kontaktet indenfor 24 timer.

Hvad siger vores samarbejdspartnere?

"Rtrosenberg fotograferede vores besøgssteder Rosenborg, Amalienborg og Koldinghus. Rasmus var skarp til at forklare os vores muligheder inden samarbejdet startede og hurtig til at besvare spørgsmål undervejs. Hver gang vi har rettelser eller justeringer er Rtrosenberg hurtig til at løse dette.

Vi er meget tilfredse med samarbejdet."

Kongernes Samling
 
rudersdal logo

Rasmus tog både godt udstyr, højt humør og afslappet professionalisme med sig, da han tog fra Århus til København (uden ekstra betaling) for at skabe og levere et super produkt, som vi er meget tilfredse med.

Kan klart anbefales!

Thea Schwartzkopff
Ungekulturkonsulent

Fantastisk god service og fleksibilitet fra Rasmus' side. Resultatet blev over alt forventning og vi kan allerede nu se hvor brugbart et værktøj det er for os når vi skal vise vores faciliteter frem.

Vi kommer helt sikkert til at bruge Rasmus til opgaver fremadrettet.


Emil Eskesen
Partner - The Lab A/S

Stor anbefaling herfra til Rtrosenberg! Vi brugte ham i forhold til dronebilleder, og her spillede det hele - alt fra kvalitet til service.

Uden tvivl en dronepilot der brænder for det han laver 👍Magnus Emil Holst Schou
Partner - Owayy

Hele processen, fra første kontakt til færdige produkt, har gået over al forventning. Rasmus har hele vejen igennem forstået at møde vores behov, og kender tydeligvis til branchen.

Rasmus tilpassede sine optagelser til flowet på et travlt hotel- og konferencecenter, uden at "gå i vejen" for hverken gæster eller personale, og uden at gå på kompromis med resultatet.

Kristine Birka Hansen
Marketingkoordinator - Sørup Herregaard
bgi akademiet logo

Fedt produkt med så mange muligheder der har gjort vores arbejde med privatselskaber og events meget nemmere.

Rigtig god service ikke mindst!
Stor anbefaling herfra.


Tanne Morville
Medejer - Gedulgt

Rtrosenberg er meget dedikeret, yderst professionelt og meget i mødekommende over for kunder. Seriøs omkring sit arbejde og en god respons tid før, under og efter projektet. Det er pengene værd, hvor det også giver en stor værdi efter slutresultat med data m.m.

Vi på Godsbanen er meget glade for samarbejdet! 

Jonas Pablo Rasmussen
CEO - Møbelkompagniet

Rtrosenberg leverer altid god service. Der bliver leveret i hurtigt og i høj kvalitet.

Som ejendomsselskab har vi brugt Rtrosenberg adskillige gange til at opmåle og fotografere eksisterende forhold før ombygning. Med det formål at sparre tid og minimere projekteringsfejl, da man har en 3D model af lejemålet fra start med eksisterende forhold.

Niels Belling
Koncernudviklingsdirektør

På Horisont har vi med stor succes samarbejdet med Rtrosenberg, omkring en 3D rundvisning af vores lokaler.

Det var en stor opgave, der blev løst hurtigt og smertefrit og resultatet er godt gennemarbejdet.Modellen har samtidig givet mere trafik på vore hjemmeside og får mange roser fra vores besøgende.

Mikkel Kroustrup
Tidl. Direktør - Horisont Hotel & Konference

Vores 3D rundvisning var en større opgave, som Rasmus har løst med stor professionalisme.

Rasmus er imødekommende, lyttende, serviceminded, tilgængelig og kan sit kram. Tak for et flot resultat. Rasmus og Rtrosenberg kan bestemt anbefales.

Mia Schmidt
Marketingkoordinator - BGI Akademiet