Dronefotografering i Aarhus

Turisme & Content Marketing

Det er i turismeindustrien bekendt, at turister kun bliver mere digitale og kommer mindre og mindre i kontakt med destinationen før de besøger den. 


Hvordan kan content marketing hjælpe turismeaktører med at imødekomme det stigende antal digitale turister og skabe indtryk som de vil huske??

Konferencehotel i Aarhus

Hotelbranchen, de tavse rejsende

... og hvordan du som hotelmanager- eller ejer fanger deres opmærksomhed en gang for alle. 

Takket været digitaliseringen står flere og flere serviceerhverv overfor de såkaldte 'tavse rejsende' der ikke kommer i kontakt med hotellet/destinationen før besøg - og det skaber problemer.Drone fotografering i Aarhus

'Keep Momentum'

I VisitAarhus' Vækststrategi for 2025 “Keep Momentum” er VisitAarhus’ vigtigste opgave at være bindeled for partnersamarbejde mellem interessenter i byen.

Den rolle kan de kun spille, hvis de kommer med værdi-skabende og innovative bud på udviklingen af turismen i Aarhus - her finder du syv forslag til hvordan du/dit erhverv kan bidrage.


Blog omkring digitale rundvisninger og drone

Turisters digitale rejse

Vi bevæger os alle sammen gennem en række forskellige overvejelsesfaser når vi går og drømmer om vores næste ferie. 

Disse faser kaldes i nyere tid for 'turisters digtale rejse', og har man kendskab til de faserne kan man som erhverv også 'trigge' kunden ind i en overvejelsesfase - noget der i sidste ende kunne gavne dit erhvervs pengepung - læs hvordan her.

8000 Aarhus C, Danmark - Tlf: 60 21 99 50 - Mail: rr@rtrosenberg.dk - CVR: 38871250