Dronefotografering i Aarhus

Turisme & content marketing

Det er i turismeindustrien almenkendt, at turister kun bliver mere digitale og kommer mindre og mindre i kontakt med destinationen, før de besøger den. 

Hvordan kan content marketing hjælpe turismeaktører med at imødekomme det stigende antal digitale turister og skabe indtryk, som de vil huske?

Konferencehotel i Aarhus

Hotelbranchen, de tavse rejsende

... og hvordan du som hotelmanager eller -ejer fanger deres opmærksomhed én gang for alle. 

Takket være digitaliseringen står flere og flere serviceerhverv over for de såkaldte tavse rejsende, der ikke kommer i kontakt med hotellet eller destinationen før besøget – og det skaber udfordringer.


Drone fotografering i Aarhus

'Keep Momentum'

I VisitAarhus' vækststrategi for 2025, “Keep Momentum”, er VisitAarhus’ vigtigste opgave at være bindeled for partnersamarbejde mellem interessenter i byen.

Den rolle kan de kun spille, hvis de kommer med værdiskabende og innovative bud på udviklingen af turismen i Aarhus – her finder du syv forslag til, hvordan du/dit erhverv kan bidrage.

Blog omkring digitale rundvisninger og drone

Turisters digitale rejse

Vi bevæger os alle sammen gennem en række forskellige overvejelsesfaser, når vi går og drømmer om vores næste ferie. 

Disse faser kaldes for turisters digitale rejse, og har man kendskab til faserne, kan man som erhverv også trigge kunden ind i en overvejelsesfase. Det kan i sidste ende gavne økonomien i dit erhverv – få meget mere vidensdeling, og læs hvordan her.

Tlf: 60 21 99 50 - Mail: rr@rtrosenberg.dk - CVR: 38871250