Digitale Rundvisninger og Erhvervslokaler

Forskellige forretninger - samme fordele

Digital Rundtur med Matterport

Kontorfælleskaber

Her SKAL omgivelserne vises frem digitalt, både for gæsternes skyld, men også besøgene klienternes skyld.

3D fotografering giver kontorfællesskabet, som erhverv, mulighed for at lokke nye potentielle lejere til - uden at forudlæmpe den fysiske arbejdsro.

For de eksisterende lejere giver det dem mulighed for at vise potentielle klienter, eller bare familie og venner, hvor de arbejder.

Interaktiv Fremvisning med Matterport

Til Wayfinding

Er man en stor virksomhed har man ofte flere afdelinger med mange ansatte fordelt over utroligt mange kvadratmeter.

Her kan 3D rundvisninger være med til at hjælpe både med intern wayfinding for nye ansatte eller til når der arbejdes på tværs af afdelinger.

Får man mange gæster i huset kan 3D rundvisninger være med til at hjælpe besøgende med at navigere til mødelokaler og andet i første hug. 

Digital Rundvisning

Erhvervssalg- og leje

Råder man over mange kvadratmeter og er interesseret i at afsætte dem kan 3D rundvisninger hjælpe.

Med 3D fotografering giver man beslutningstagerne adgang til al den information om de fysiske rum de har brug for, for at kunne træffe en beslutning.

Med måleværktøjet i 3D rundvisningen giver man også kunderne mulighed for at måle op til maskiner, arbejdsstationer, skriveborde og meget mere.

Digital Fremvisning Case - LYNfabrikken

Kaffebar, design shop, kontorfælleskab for 39 kreative virksomheder, fotostudie og et utal af mødelokaler - LYNfabrikken er mange ting, men kedelige har de aldrig været!

Impressions:
Et indtryk bliver registreret når en side, som indeholder 3D billeder bliver loadet succesfuldt. Den registrerer, kort sagt, besøgende på hjemmesiden.

Visits:
Besøgende bliver talt med når 3D rundvisningen er færdig med at blive indlæst og 3D modellen er klar til brug.
Den registrerer, kort sagt, hvor mange besøg 3D rundvisningen har.

Unique Visitors:
Dette tal dækker over det antal forskellige personer der har besøgt 3D billederne. 

Med så mange aktiviteter fordelt over 4 etager (5 med tagterassen), har det tidligere været svært for LYNfabrikken at få det hele med, når nysgerrige øjne har ramt hjemmesiden eller arbejdende på fabrikken har skulle forklare om arbejdsmiljøet.

LYNfabrikken er også beliggende i en baggård, derfor har det også været centralt for dem at potenitelle seere bliver lokket ind til et fysisk besøg, ved at besøge hjemmesiden.

Ved at bruge 3D rundvisning til at vise deres kontorfællesskab frem istedet for en erhvervsfotograf, har de ikke kun fået det bedste og mest billedelige med - de har fået det hele med.

Derudover har vi, i samarbejde med LYNfabrikken, installeret 3D modellen ude på gaden, så man fra et fladskærms tv kan bevæge sig rundt i LYNfabrikken og lokke folk ind den vej igennem - læs mere om fladskærmsprojektet her


Digital Fremvisning af Matterport

Hvad fandt vi ud af?

En hel del. LYNfabrikken får 881 nye unikke besøgende på deres 3D model om måneden og en helt ny digital wayfinding der ikke efterlader meget til fantasien. Derudover har det hjulpet potentielle gæster med at danne sig indtryk af de fysiske rammer før de de booker et møde i mødelokalerne, får kaffe med en potentiel klient i caféen eller tager derhen og læser op til eksamen med studiegruppen.

Digitale Rundvisninger gør livet nemmere for alle

LYNfabrikken er, som tidligere nævnt, vært for utroligt mange forskellige slags aktiviteter - det er et fotostudie, en café, en læsesal, en arbejdsplads for 39 virksomheder, et mødested for konferencer og oplæg og meget mere - og så ligger de i en baggård, afskåret fra vejen, larmen og 'folk der bare lige dropper ind fordi det så spændende ud fra gaden'.  

LYNfabrikken har 3D modellen på forsiden af deres hjemmeside og opfordrer folk til at gå på opdagelse i deres store lokaler. 

Om alle besøgene udelukkende kommer fra klik igennem hjemmesiden eller om modellen bliver sendt internt mellem gæster for at forklare hvor det præcist er man sidder er svært at sige, men 12.300 digitale ture fra unikke besøgende i LYNfabrikken på 14 måneder taler for sig selv - om-ikke-andet har 3D modellen hjulpet alt fra kokke til klienter med at finde vej i den gamle fabrik.

Impressions til Visits

%

Andel af besøgende der er 'Unique Visitors'

%

Brænder du inde med spørgsmål

... eller vil du gerne have et uforpligtende tilbud? 

Så er du meget velkommen til at udfylde formulaen, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Du kan se priser her

8000 Aarhus C, Danmark - Tlf: 60 21 99 50 - Mail: rr@rtrosenberg.dk - CVR: 38871250