Digitale Fremvisninger og Ejendomssalg

En alt-i-én løsning for ejendomsmæglere og de boliginteresseret 

3D fotografering

Hold åbent hus døgnet rundt

Sortér uinteresseret leads fra og hold potentielle køberes opmærksomheden. 3D rundvisningen kan loades fra alle type enheder og er tilgængelig hele døgnet rundt.

Statistikker viser at potentielle købere bruger 15% mere tid på en side med en 3D rundvisninger og at der var en stigning på 20% ift. tilbud uden et fysisk besøg.

3D fotografering

Markedsføring med mening

Med 3D rundvisninger hæver man ikke kun standarden for hvordan man sælger boliger online, man får også et værktøj der giver så meget mere end "bare" rundvisningen.

Udover 3D rundvisningen er der også rig mulighed for at printe både 4K billeder og præcise sort/hvid 2D plantegninger til præsentationer direkte fra modellen.

3D fotografering

Giv sælger mere tid på hænderne

Den interaktive rundvisning, dukkehus-modellen, plan-tegninger, måleværktøj og VR giver mere informeret købere.

Og det kan mærkes på bundlinjen. 

Ejendomsmælgere der udbyder ejendomme med 3D rundvisninger oplever at boligen i gennemsnit bruger 26% mindre tid på boligmarkedet.

3D rundvisninger i tal

Fordelene er klare, men hvordan ser statistikkerne ud?*

95%

Større chance for at få henvendelser via. telefon når ejendommen har en 3D rundvisning.

20%

I stigning i bud på ejendomme uden at den besøgende har været fysisk til stede i ejendommen.

74%

Af ejendomsmælgere der bruger 3D rundvisninger mener at de vinder flere huse end tidligere.

*https://matterport.com/industries/real-estate


Case - Lokalt Liebhaveri 

Vidvinkelobjektiver på kameraet og smarte vinkler i boligen får det hele til at se større ud - boligsalg udelukkende med 2D billeder giver ikke altid det helt rigtige billede af boligen og i købssituationer er gennemsigtighed mellem sælger og køber oftest nøgleordet.

"Besøgende på deres hjemmeside bruger tre til seks gange mere tid på en ejendom, der tilbyder 3D rundvisninger."
- Apartments.com                

En fem-i-én løsning

Når gennemsigtighed mellem sælger og køber er nøgleordet, er 3D fotografering det bedste værktøj ejendomsmælgere har for at give potentielle købere de værktøjer de har brug for for at træffe en velinformeret beslutning om enten besøg eller køb.

"Sov på den" er et udtryk de fleste har hørt et utal af gange i livet, når store beslutninger har stået lige for døren - og udtrykket er mindst ligeså brugt som det er godt.

Det hjælper nemlig, som de fleste også ved, utroligt meget at lige få lov til at tygge på en købssituation med en god nattesøvn.

Problematikken kan dog ligge i at man også i nattens dybe stille ro glemmer de helt fine detaljer og eller 'det lille problem med ...'

Med 3D rundvisningen har potentielle købere altid mulighed for at vende tilbage og lige checke nogle mål, besøge ejendommen med VR eller 'bare' gå en tur i ejendommen igen.

Den interaktive rundvisning
Giver den potentielle køber mulighed for at gå igennem boligen hjemme fra sofaen. Det er fuldstændig som google street view - bare otte år nyere.

2D/3D Plantegninger

Med plantegningerne får den besøgende mulighed for at danne sig et hurtigt og komplet overblik over ejendommen - hvor ligger stuen i forhold til køkkenet, hvordan er størrelsesforskellene på værelserne?

‘Dukkehus modellen'
Der giver beskueren mulighed for at se den 3D-fotograferede ejendom som et digitalt dukkehus og hoppe direkte ind et givent rum og tilbage i rundvisningen.

Virtual Reality
Er et besøg ikke muligt, eller vil du bare gerne have det hele med? VR kan tilgåes nederst i højre hjørne og kan bruges med Google Cardbox, Samsung Gear VR og Oculus.

Det digitale målebånd
Giver de besøgende mulighed for at foretage opmålinger direkte i rundvisningen - så er der ingen tvivl om størrelsesforholdene længere. Vores kamera er 99% dimensionelt præcist - det samme er målebåndet.

For ejendomsmægleren betyder det at potentielle købere kan løse opmålningsproblematikker hjemme fra sofaen fordi du holder ‘åbent hus’ i alle døgnets 24 timer - noget der sparer tid, men vigtigst af alt giver i køberen god og gennemsigtig digital service.

Dukkehus-model-liebhaveri

Hvad fandt vi ud af?

Ejendomssalg og betænkningstid går hånd i hånd, specielt indenfor liebhaveri - derfor bliver de fleste boliger heller ikke bliver solgt den første dag. Med 3D fotografering giver mælgere potentielle købere muligheden for at vende tilbage alle de gange, som de føler at de har behov for - og det skaber værdi.

Liebhaveri tiltrækker digital opmærksomhed

Statistikkerne fortæller os noget om hvilken slags brugere vi har med at gøre. I Lokalt Liebhaveri's tilfælde ser vi et meget højt antal unikke besøge i forhold til at det er én bolig ud af et helt liebhaver-bolig kartotek.

Liebhaveri tiltrækker i forvejen meget digtial opmærksomhed til sig. Både på de respektive mæglersider, men også på sociale medier som Instagram og Facebook. Bindes dette sammen med Apartments.com's statistik, der påviser at besøgende bruger tre-seks gange så lang tid på en side, der har en 3D rundvisning, så er der ingen tvivl om at 3D fotografering er en sand win-win for sælger og køber.

'Impressions' til 'Visits'

%

Andel af besøg der er fra 'Unique Visitors'

%

Brænder du inde med spørgsmål

... eller vil du gerne have et uforpligtende tilbud? 

Så er du meget velkommen til at udfylde formulaen, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Du kan se priser her

8000 Aarhus C, Danmark - Tlf: 60 21 99 50 - Mail: rr@rtrosenberg.dk - CVR: 38871250