Vælg en certificeret dronepilot

Og vær sikker på, at både kvalitet, forståelse og lovmæssige krav bliver overholdt.

Fotograf Drone Aarhus


Dronefotografering


Brug dronefotografering til for eksempel hjemmesiden, flyeren, det gode opslag, ejendommen, gården eller erhvervslokalerne for din, dine kunder og kunstens skyld.

Dronefotograf i Aarhus


Drone Video


Brug dronevideo til for eksempel markedsføring, præsentationer, Instagram eller Facebook for at vise, hvorfor kunderne skal vælge jer.

Fire fordele, ved at få dronefoto- og video i din virksomhed.

 1. Du giver beskueren et motiv fra et perspektiv, som man ikke kan få på naturlig vis. En dygtig certificeret dronepilot giver et overblik over og et indtryk af omgivelserne, som beskueren sent vil glemme. 
 2. Luftfotos af erhverv, der er skudt rigtigt, kan være utroligt smukke og perfekte som markedsføringsmateriale. Så sørg for, at dronevideoerne ikke bliver ensformige, og vis din virksomhed fra den mest spændende side. 
 3. I forbindelse med boligsalg kan luftfotos være med til at give potentielle købere et indtryk af lokalområdet samt distance til by, skov og vand, som for mange er altafgørende faktorer i forbindelse med boligkøb. 
 4. En dygtig certificeret dronepilot hjælper virksomheden med at få formidlet sin historie. Hvis du har en historie eller idé til video, der fortjener et ekstra lag, kan du læse mere om vores videoproduktion her.

Priser

Standart

Dronebilleder

  3.000DKK
10 redigeret billeder i 4K-kvalitet. Kan udvælges af fotograf eller af jer. Ekstra billeder- og redigering koster 250 kroner pr. billede.

   

Favorit

Pakkeløsning

  7.000DKK
10 redigeret billeder i 4K
1 minuts let-redigeret video i 4K med 1 omgang rettelser. Ekstra redigering koster 650kr pr. påbegyndt time.

  Premium

  Dronevideo

    5.000DKK
  1 minuts let-redigeret video i 4K med 1 omgang rettelser. Ekstra redigering- og rettelser koster 650kr pr. påbegyndt time.
    

  Skal vi tage en uforpligtende snak om dine drone-behov?

  Udfyld navn- og e-mail herunder, og så kontakter vi dig indenfor 24 timer for at høre mere om dit projekt.

  Tlf: 60 21 99 50 - Mail: rr@rtrosenberg.dk - CVR: 38871250