Vælg en certificeret dronepilot

Og vær sikker på, at både kvalitet, forståelse og lovmæssige krav bliver overholdt.

Fotograf Drone Aarhus


Dronefotografering


Brug dronefotografering til din hjemmeside, sociale medier, flyers eller lignende - for din, dine kunders og kunstens skyld. Vi fotograferer både ejendomme, gårde, events, erhvervslokaler, naturområder og mere.

Dronefotograf i Aarhus


Drone Video


Brug dronevideo til markedsføring, præsentationer og sociale medier som Instagram og Facebook. Med droneoptagelser kan I skabe et overblik over jeres faciliteter, og hjælpe jeres digitale gæster med se hvorfor de skal vælge jer.

Fire fordele, ved at få dronefoto- og video i din virksomhed

 1. Du viser kunderne et motiv fra et perspektiv, som de ikke kan få på naturlig vis. Med en dygtig, professionel dronefotograf kan du give beskuerne et unikt overblik over omgivelserne, som de sent vil glemme.
 2. Luftfotos af erhverv kan være utrolig smukke og ideelle som markedsføringsmateriale. Vores dronepiloter sørger for, at dronevideoerne ikke bliver for ensformige men i stedet viser din virksomhed fra den flotteste og mest spændende vinkel.
 3. I forbindelse med boligsalg kan luftfotos give potentielle købere et indtryk af lokalområdet samt distance til by, skov og vand. For mange er dette altafgørende faktorer i forbindelse med boligkøb. 
 4. En certificeret, dygtig dronefotograf hjælper en virksomhed med at få formidlet sin historie. Har du en historie eller idé til en video, der fortjener et ekstra lag? Så læs mere om vores videoproduktion her.

Priser på dronefotografering

Dronebilleder

  3.000DKK

- Ti redigeret billeder i 4K-kvalitet.

- Kan udvælges af fotograf eller af jer.

- Ekstra billeder- og redigering koster 250 kroner pr. billede.

  Favorit

  Pakkeløsning

    7.000DKK

  - Ti redigeret billeder i 4K-kvalitet.

  - Ét minuts let-redigeret video i 4K med én omgang rettelser.

  - Ekstra redigering koster 650 kr. pr. påbegyndt time.

   Dronevideo

     5.000DKK

   - Èt minuts let-redigeret video i 4K med én omgang rettelser. 

   - Ekstra redigering og rettelser koster 650 kr. pr. påbegyndt time.

     

   Hvad kan dronefotografering bruges til?

   Dronefotografering er ideelt til at fremvise bygninger, naturområder, udstillinger, arkitektur, ejendomme og lignende. Det unikke materiale kan med stor fordel anvendes til hjemmesider, sociale medier og markedsføring.

   Vil du blive klogere på anvendelsesmulighederne med droner? Så kan du læse mere om dronefotografering eller dronevideoer. Her kan du også se eksempler på, hvilken slags fotografering vores professionelle fotografer producerer.

   Dronefotografering Jylland
   Dronefotografering Aarhus
   Dronebillede af oestre søbad

   Hvorfor skal du vælge Rtrosenberg som din dronefotograf?

   Hos Rtrosenberg er du sikker på at få en dygtig og professionel fotograf. Vi har stor erfaring med droneflyvning og stræber altid efter, at vores optagelser, produktioner, fotos og film er af højeste kvalitet. Vi leverer desuden dronefilm- og foto til både private og erhverv.

   Er du på udkig efter en dygtig fotograf med forståelse for formater, komposition og sammenhæng? Vi står klar til at hjælpe dig.

   Skal vi tage en uforpligtende snak om dine drone-behov?

   Udfyld navn- og e-mail herunder, og så kontakter vi dig indenfor 24 timer for at høre mere om dit projekt.