Drone Video

Skab nemt og effektivt et professionelt indtryk med droneoptagelser

Dronevideoer er et fantastisk værktøj til at fange seerens opmærksomhed og skabe et overblik i både erhverv og hos private. Hos Rtrosenberg bruger vi droneoptagelser som et kreativt værktøj, der kan forevige et specielt øjeblik, men også for eksempel skabe overblik på byggepladser eller hjælpe ejendomsmæglere med at lukke et salg.

Droneoptagelser gavner mange brancher

Om du er ejendomsmægler, byggeleder, hotelejer eller går med en idé til en dronevideo, så er der en række fordele ved at gøre dronevideoer til en del af optagelserne og produktionen. De kan nemlig bruges i mange sammenhænge – til hjemmesiden, reklamefilmen, værdivideoen, salgsmaterialet og de sociale medier (Facebook, LinkedIn, YouTube & Instagram). Samtidig bør sikkerhed og erfaring med at skyde værdiskabende dronevideoer være af høj prioritet, og derfor bør du altid vælge en certificeret dronepilot.

Dokumentation


Af byggeprocessen

Til inspektion af tag

Til præsentation af arkitektur

Til renoveringsprojekter

Til byggedokumentation

Markedsføring


Af ejendomme

Af overnatningssteder

Af erhverv

Af kulturelle perler

Af naturskønne områder

Videoprojekter


Til markedsføring

Til specielle øjeblikke

Til overblikket

Til den seje video

Til eventet

Hos Rtrosenberg kommer dronen næsten altid i luften i forbindelse med vores videoproduktioner, fordi professionelle droneoptagelser er med til at skabe afveksling i en video og hjælper med at bibeholde interessen fra seeren. Dronevideoer er fantastiske i videoproduktioner, fordi de giver beskueren en helt ny dimension og tillader os at se verden fra en helt ny vinkel.

Priser

Standart

Dronebilleder

  3.000DKK
10 redigeret billeder i 4K-kvalitet. Kan udvælges af fotograf eller af jer. Ekstra billeder- og redigering koster 150 kroner pr. billede.

   

Favorit

Pakkeløsning

  7.000DKK
10 redigeret billeder i 4K
1 minuts let-redigeret video i 4K med 1 omgang rettelser. Ekstra redigering koster 650kr pr. påbegyndt time.

  Premium

  Dronevideo

    5.000DKK
  1 minuts let-redigeret video i 4K med 1 omgang rettelser. Ekstra redigering koster 650kr pr. påbegyndt time.
    

  Dronevideoer Q&A

  Dronevideoer er fantastiske i de fleste videoproduktioner. Det er dog vigtigt at have en stærk rød tråd i videoen, så droneoptagelsen har en indholdsmæssig funktion og ikke blot fungerer som flot visuelt fyld på videoen. 

  Generelt er dronevideoer fantastiske til at vise bestemte steder som en strand, marker eller bydele. Arbejder du med et mere indendørsbaseret projekt (for eksempel gastronomi), bør droneoptagelserne tænkes ind, så de giver mening i den sammenhæng – eksempelvis: "Vores råvarer kommer fra lokale danske landmænd" – efterfulgt af optagelser fra en mark.

  Hvis du er i tvivl om, hvorvidt en dronevideo passer til netop din video, så skriv til os her. Så kan vi tage en samtale om de fordele, der er ved dronevideoer.

  Det findes der ikke noget kort svar på, da det kommer an på, hvor mange billeder i sekundet der er behov for. 

  Du kan få en dronevideo i 4K-kvalitet (maks. UHD 4K (4096X2160)) med 60 billeder i sekundet, hvilket er god kvalitet for videoproduktioner, hvor der skiftes mellem filmkamera og dronevideo.

  1. Dronevideoer skaber afveksling fra kedelige, ensformige videoprodukter. De bibeholder kort sagt seerens fokus.

  2. De skaber et godt indtryk af stedet, hvilket er vigtigt i forbindelse med stedbundne videoproduktioner.

  3. Droneoptagelser kan bruges til at opbygge spænding, vise store, nye visuelle ændringer, give wow-effekt og meget mere. Har du en idé til et projekt, så hør om dine muligheder her.


  Skal vi tage en uforpligtende snak om dine drone-behov?

  Udfyld navn- og e-mail herunder, så kontakter vi dig indenfor 24 timer for at høre mere om dit projekt.

  Tlf: 60 21 99 50 - Mail: rr@rtrosenberg.dk - CVR: 38871250