Drone video

Skab et professionelt indtryk nemt og hurtigt med drone optagelser.

Drone videoer er, ligesom med resten af dronen, et fantastisk værktøj til at fange seerens opmærksomhed og skabe et overblik hos både erhverv og private. Hos Rtrosenberg bruger vi drone optagelser som et kreativt værktøj der både kan forevige et specielt øjeblik, men også skabe overblik på byggepladser eller hjælpe ejendomsmæglere med at lukke et salg.


Droneoptagelser gavner mange brancher

Om du er ejendomsmægler, byggeleder, hotelejer eller går med en idé til en dronevideo, så er der en række klokkeklare fordele ved at involvere dronevideo i optagelserne og produktionen. Derudover bør sikkerhed og erfaring med at skyde værdiskabende dronevideo være af høj prioritet, vælg derfor altid certificeret dronepiloter. Det der gør drone optagelser uundværlige i en videoproduktion er at de kan bruges af et utal af ting - til hjemmesiden, reklamefilmen, værdivideoen, salgsmaterialet og de sociale medier (Facebook, LinkedIn, YouTube & Instagram).


Dokumentation


Af byggeprocessen

Til inspektion af tag

Til præsentation af arkitektur

Til renoveringsprojekter

Til byggedokumentation

Markedsføring


Af ejendomme

Af overnatningssteder

Af erhverv

Af kulturelle perler

Af naturskønne områder

Videoprojekter


Til markedsføring

Til specielle øjeblikke

Til overblikket

Til den seje video

Til eventet

Hos Rtrosenberg kommer dronen næsten altid i luften i forbindelse med vores videoproduktioner, det gør den fordi drone optagelser, der er filmet ordentligt, er med til at skabe afveksling i en video og hjælper med at bibeholde interessen fra seeren. Dronevideoer er fantastiske i videoproduktioner fordi de giver beskueren en helt ny dimension og tillader os at se verden fra en vinkel vi ikke plejer at se den fra.


Dronevideoer Q&A

Dronevideoer er fantastiske i de fleste videoproduktioner, det er dog vigtigt at bibeholde en stærk rød tråd i videoen, så drone optagelsen giver mening for den overordnede video, og ikke bare fungerer som flot visuelt fyld på videoen. 

Generelt er dronevideoer fantastiske til at vise bestemte steder - eksempelvis en strand, marker eller bydele. Arbejder du med et mere indendørsbaseret projekt (som eksempelvis gastronomi) bør drone optagelserne tænkes ind så de giver mening - eksempelvis "vores råvarer kommer fra lokale danske landmænd" - efterfulgt af tidligere nævnte optagelser med marken.
                                       
Hvis du er i tvivl om hvorvidt dronevideo passer til netop din video, så skriv til os her, så tager vi en sludder om de fordele der er med drone.

Det findes der ikke noget kort svar på, men det kommer an på hvor mange billeder i sekundet der er behov for. 

Vores dronevideoer skydes i maks UHD 4K (4096X2160) med 60 billeder i sekundet, hvilket er god kvalitet til videoproduktioner hvor der skiftes imellem filmkamera og dronevideo.

1. Dronevideo skaber afvæksling fra kedelige ensformige videoprodukter. Det bibeholder kort sagt seerens fokus.

2. Det skaber indtryk et godt indtryk af stedet, hvilket er vigtigt i forbindelse med stedbundne videoproduktioner.

3. Drone optagelser kan bruges til at opbygge spænding, vise store nye visuelle ændringer, give 'wow' effekt og meget mere. Har du en idé til et projekt, så hør om dine muligheder her.


Tidligere Drone Videoprojekter

Nedenfor findes alle de videoproduktioner vi har lavet hvor vi har haft dronen i luften. Drone optagelser giver, i vores optik, utroligt meget liv til en videoproduktion, derfor bruger vi også dronevideo ligeså ofte som vi kan.

Rtrosenberg - Promoveringsvideo

Vores egen videoproduktion om 3D fotografering og dronevideo fra de sociale medier er et godt eksempel på hvordan drone optagelser er med til at skabe et ekstra lag på fortællingen og tage seeren helt med op over skyerne. 

Videoen nåede (organisk) ud til over 10.000 brugere på de sociale medier og blev set over 5.000 gange. For mere information om hvordan vi laver vores drone optagelser til videoproduktioner
- klik her 

Wils A/S - Havneøen i Vejle

Havneøen beskriver en ny og ekslusiv bydel i Vejle, lige ved siden af den ikoniske bølge, der består af højkvalitets lejligheder med solrige altaner og sans for detalje - liebhaveri af øverste skuffe. Wils A/S har brugt drone optagelserne til at vise både lokation og højde på byggeriet.Wils A/S er en udviklings- og entreprisevirksomhed der laver hoved- og totalentrepriser overalt i landet. Wils har ca. 100 medarbejdere og er fordelt udover mange fagområder, herunder murer, tømrer, isolatører, administration og ledelse.

Wils A/S - Fjordhusene og Strandparken

Med direkte udsigt til Vejlefjordbroen og vandet kommer man ikke meget tættere på vandet end i Fjordhusene og Strandparken. I videoproduktionen brugte vi drone optagelserne til at vise hvor byggeriet lå i forhold til vandet, men også resten af Vejle. Derudover gav dronevideoen også et overordnet indtryk af, hvor langt Wils var med byggeriet.

Det er specielt tydeligt i denne video at drone optagelserne er med til at skabe et overblik. 

Brænder du inde med spørgsmål,
eller vil du gerne have et uforpligtende tilbud?

Så skal du være velkommen til at udfylde formulaen under, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. 

Du kan se vores priser her

8000 Aarhus C, Danmark - Tlf: 60 21 99 50 - Mail: rr@rtrosenberg.dk - CVR: 38871250