Drone Fotografering

Drone foto

Industrihavnen, Aarhus

Få overblik med dronefotos - bogstaveligt talt

Om det drejer sig om luftfotos til hussalg, events eller et særligt øjeblik, så er en dygtig dronefotograf med til skabe et overblik, der fanger og fastholder dine kunder, erhvervsforbindelser eller familie og venner.


Anvendelsesmulighederne med en drone er efterhånden tæt på uendelige. Nogle af de ting, som den kan bruges til, er inspektioner, reklamefilm, dokumentation, sport, bryllupper eller salgsmateriale til erhverv og private.


Hos Rtrosenberg skyder vi luftfotos, fordi det er sjovt, og derfor varetager vi også alle slags dronefotograferinger. Vi nyder at komme ud og være med til at give fotoprojekter højde på.drone_billeder

Botanisk Have, Aarhus

Dronebilleder

Botanisk Have, Aarhus

Drone fotograf Aarhus

DJI Phantom 4 Pro

"Hvorfor dronefotografering?"

Vi har længe fulgt udviklingen af droner og den dertilhørende kamerateknologi, dels fordi vi er lidt nogle nørder, og dels fordi vi brænder for at være dronefotografer, der laver billige og værdiskabende luftfotos til dem, der ønsker det – uanset om det drejer sig om inspektioner eller fotoproduktioner.


Droner har i nyere tid erstattet meget af det fotoarbejde, som helikoptere og luftballoner lavede for privatpersoner og erhverv i gamle dage. Nu til dags bruges helikopterfotografer primært til naturfotografering, hvor højden er meget afgørende for billedets woweffekt. Og så er droner generelt billigere at sætte i luften end en helikopter.


Det har altså medført billigere, hurtigere og nemmere luftfotos til alle, der behøver det.

Drone billede

Staby Efterskole, Ulfborg

Drone foto arrangement

De Små Fisk, Sejs, Silkeborg

Drone foto

Den Permanente, Aarhus

Drone billeder

Den Permanente, Aarhus

Luftfoto drone

Hald Ruin, Viborg

Dronebillede erhverv

Strandboulevarden, Østerbro, København

Vælg certificerede dronefotografer

En god dronefotograf skyder billeder, der fanger seerens opmærksomhed med en helt ny oplevelse og skaber et fyldestgørende indtryk af størrelsen. 


Ved at bruge en certificeret dronefotograf er du sikret, at alle regler og retningslinjer for droneflyvning er overholdt. Samtidig sikrer du dig, at dine optagelser er af den højeste kvalitet og skudt af droneentusiaster, der har masser af erfaring og derfor ved, hvordan man bør flyve for at få de rigtige dronefotos med hjem.


Har du en idé eller et manglende overblik? Kontakt os her.


"Hvad må dronepiloter, der ikke er certificerede?"

De må faktisk ikke ret meget. Uden et dronebevis fra Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen må en dronefotograf, der ikke er certificeret, nemlig ikke flyve i byområder eller andre restriktionszoner, og man må heller ikke sælge sine luftfotos til nogen.


Derfor bør man altid vælge en certificeret dronefotograf. Certificerede dronefotografer har nemlig papirerne i orden, når der skal indhentes tilladelser.

Luft foto

Aarhus Havn

Drone fotografering

ARoS, Aarhus

Dronebillede

ARoS, Aarhus

Oversigtsbillede-drone

Hald Ruin, Viborg

"Hvad skyder i luftfotos med?"

Vi flyver med DJI Phantom 4 Pro. Den er nøje udvalgt, da den har en høj billed- og videokvalitet, og samtidig har den en passende størrelse. Droner, som har et stort og godt kamera, fylder ofte også mere. Det gør, at de ikke kan bruges til videoproduktioner, hvor der skal flyves på snævre steder, på samme måde som en mindre drone.


DJI Phantom 4 Pro skyder dronebilleder i 4K-kvalitet og kan samtidig flyve mere utilgængelige steder end større droner. Vores dronefotograf er altså ikke gået på kompromis med kvaliteten, men sikrer, at vi med dronebilleder i 4K-kvalitet kan komme helt tæt på.

Dronefotografering

ARoS, Aarhus

drone

Vesterbølle Efterskole, Gedsted

Dronebilleder

Bølgen, Vejle

Luftfotos

ARoS, Aarhus

Droneoptagelser

Moesgaard Strand, Aarhus

"Hvad koster dronefotografering?"

- En standard-dronefotografering koster 3.000 kr. ekskl. moms og indeholder 10 udvalgte dronebilleder i 4K-kvalitet, der er redigeret.

- Skal du bruge en dronevideo til et projekt, koster et minutters let-redigeret dronevideo i 4K 5.000 kr. ekskl. moms. Ekstra redigering (mere end 1 omgang rettelser) og andet post-produktion koster 650kr pr. påbegyndt time. 

- Skal du derimod bruge begge, har vi en samlet pakkeløsning, hvor du får både billede og video for 7.000 kr. ekskl. moms.

Drone billede

Aarhus Havn

Dronefotografering

Arkæologisk Institut

Dronefotograf

Grækenland

Dronefotograferinger

Lystbådhavnen, Aarhus

Dronefotos

Moesgaard Museum

Dronebilleder

Moesgaard Strand, Aarhus

Oversigtsbillede

Aarhus By

Skal vi tage en uforpligtende snak om dine drone-behov?

Udfyld navn- og e-mail herunder, så kontakter vi dig indenfor 24 timer for at høre mere om dit projekt.

Tlf: 60 21 99 50 - Mail: rr@rtrosenberg.dk - CVR: 38871250