Digitale Rundvisninger I dybden

"Hvad indeholder den digitale rundvisning?"

Værktøjer til at opleve rundvisningen med


Interaktiv Rundvisning 

Plantegninger 

'Dukkehus model' (udefra)

Virtual Reality 

I Revit, AutoCAD og Autodesk

Eksport af Sort/Hvid 2D Plantegninger 

Sådan deler du din virksomheds DNA i rundvisningen 

Info-punkter med video, tekst og billeder og links (op til 1000 tegn)

Navngivning af lokaler i plantegning, så bestemte steder er nemme at finde.

Fremhæv bestemte lokationer, så besøgende nemt og hurtigt kan finde det de leder efter.

Måder rundvisningen kan Integreres på


På hjemmesiden

På Google street view 

Som link i tekst (i mails mm.)

På sociale medier

På visitkort som QR-kode

Export af data som: .txt, .asc, .xyz, .pts, .dxf, .fbx og .stl.


De enkelte værktøjer forklaret

Den Interaktive rundvisninger

Med din computer kan du selv gå på opdagelse i den interaktive rundvisning og danne dig dine egne indtryk af størrelse, form og rum. 

Efter fotografering laves der en guidet tur af de flotteste og/eller vigtigste steder i 3D-rundvisningen, som brugeren efterfølgende vil kunne afspille i rundvisningen.

Med denne funktion bliver det meget nemmere at præsentere potentielle gæster for det mest essentielle. Det gælder, uanset om det er kontorfællesskaber, konferencecentre eller i forbindelse med ejendomssalg.

Brugeren vil også kunne bruge de X antal stop, der er i videoen, som et smart værktøj til at hoppe rundt i 3D-scanningen.

Infopunkter er med til at gøre de digitale rundvisninger unikke og nemme at bruge. De er virksomhedens måde at få information ud til brugeren på. 

I infopunkterne kan der placeres alt fra tekst og billeder til video og lyd – mulighederne er næsten uendelige. Infopunkterne findes i den digitale rundvisning og dukker op, når de har relevans.

Digital Rundvising

2D og 3D Plantegninger

Nede i venstre hjørne af den digitale rundvisning finder du plantegningerne, der nemt og hurtigt giver højde og overblik over dine faciliteter.

I plantegningen er der mulighed for at skrive rummets navn, størrelse eller pladsbegrænsning, så brugeren hurtigt kan få et klart indtryk af opdelingen.

Det er et smart værktøj for konferencecentre og ejendomsmæglere, der oftest gerne vil koble en bemærkning på rummet.

Derudover giver det også den digitale gæst mulighed for hurtigt at danne sig et overblik over stedets faciliteter – hvilket må siges at være effektiv digital markedsføring. 

3D-plantegningen giver beskueren et godt indtryk af rummets forhold – "Så kan sofaen lige rykkes lidt, og man kunne også ..." 

Der kan være et utal af grunde til, at man ønsker at få en sort-hvid 2D-plantegning sammen med 3D-scanningen.

Er du ejendomsmægler, sparer du tid og kræfter ved at få lavet en. Driver du derimod et hotel, har du en præcis plantegning med mål klar til print – til sikkerheden, gæsten og projektet. 

Interaktiv Rundvisning af Rtrosenberg

Dukkehus Modellen

I venstre hjørne kan du trykke på dukkehusmodellen, der viser 3D-scanningen som et dukkehus – klik på modellen, hvis du vil hoppe tilbage i rundvisningen igen. 

Dukkehusmodellen giver den digitale gæst adgang til alle hjørner af den digitale rundvisning, og man får indblik i, hvordan forskellige etager ligger i forhold til hinanden. 

Det er digital markedsføring, der giver et imponerende visuelt indtryk og overblik, og som ikke er til at finde andre steder eller hos andre 3D-servicer. Det er noget, som brugeren vil huske.

Mens vi fotograferer, indsamler 3D-kameraet data om, hvor langt der er til de forskellige steder. Med den tredimensionelle data – OBJ-filerne – genererer vi dukkehusmodellen, når fotograferingen er afsluttet. 

For at kunne være dimensionalt præcis måler modellen længder fra A til B. Det giver et pænt og smart resultat, der tilføjer et ekstra lag til jeres præsentation og digitale markedsføring. 

Interaktiv Markedsføring

Virtual Reality

Selvom det kan være at foretrække at være fysisk til stede, kan virtual reality være en rigtig god substitut. Du kan finde virtual reality i højre hjørne af 3D-scanningen.

Virtual reality er en frontløber inden for visuel digital markedsføring. Den besvarer alle de spørgsmål, som besøgende måtte have om størrelse og rum, og efterlader et enormt kraftigt indtryk hos brugeren.  

I VR-modellen kan beskueren kigge nedad og få præsenteret plantegningen. Herfra kan brugeren hoppe rundt i plantegningen (stadig igennem VR-headsettet). Det giver brugeren mulighed for at gå på opdagelse i hotellet, kontorfællesskabet eller boligen, som var de der selv. 

Virtual reality er med tiden vokset fra at være en uhandy måde at spille lavkvalitetsspil på til at være en digital markedsføringsliga for sig selv, som er vokset til en milliardindustri, der kun forventes at blive endnu større med årene.

Og så er det helt vildt sjovt at prøve. 

For at give flest mulige glæde af teknologien er alle vores 3D-scanninger understøttet af Google Cardbox, Samsung Gear VR og Oculus og kan åbnes direkte fra den interaktive rundvisning. 

Virtual Reality af Rtrosenberg

Digitalt Målebånd

Er du i tvivl om, hvorvidt der er plads til dine møbler? Med det digitale målebånd kan du måle direkte i rundvisningen med en præcision på 99 %. 

Mens 3D-kameraet fotograferer, indsamler kameraet data om længder. Dem bruger vi både til at lave plantegningerne, dukkehusmodellen og generelt til at gøre livet nemmere for besøgende i rundvisningen.

Vores kamera er præcist ned til 1 % af virkeligheden – det samme er målebåndet.

I rundvisningen er der nederst i venstre hjørne et ikon formet som en lineal. Når du trykker på dette, kommer der et '+' nederst i midten af rundvisningen.

Herfra måles distancerne mellem de ønskede punkter. Målinger kan afsluttes ved at klikke på fluebenet eller trykke esc. 

Digital Rundvisning af Rtrosenberg


Rtrosenberg er Matterport Service Partnere

Det betyder, at vi holder tæt kontakt med vores kameraproducent om nye tiltag inden for udviklingen af 3D-fotografering og digital markedsføring. Vi følger udviklingen af visuel digital markedsføring tæt, så vi kan tilbyde de bedst optimerede løsninger til vores kunder.

Matterport Fotografering

Vælg din branche for at læse endnu mere

Tlf: 60 21 99 50 - Mail: rr@rtrosenberg.dk - CVR: 38871250