Præsentationsvideoer

Produktvideoer, værdivideoer eller bare jer.

Præsentationsvideoer skaber opmærksomhed!

Præsentationsvideoer lader jeres potentielle kunder komme ind bag scenetæppet og få et indblik i, hvordan tingene foregår i maskinrummet – uanset om det drejer sig om en visning af hele virksomheden eller en ny produktserie.

Med en præsentationsvideo er du sikret nysgerrighed fra dine gæster fra start, uanset om den skal på hjemmesiden, de sociale medier eller vises til kunder og samarbejdspartnere. 

Tre grunde til at overveje en præsentationsvideo 

1

Det sætter ansigt på virksomheden

Præsentationsvideoer er med til at give jeres forretning et 'menneskeligt ansigt' udadtil. Videoen giver seeren et helt unikt indtryk af jeres virksomhed, der stemmer overens med jeres visioner, og det får jer til at skille jer ud.

Det er noget, som kunderne vil huske.

2

Det skaber et naturligt blikfang

Der er ingen tvivl om, at videomarkedsføring er en af de typer markedsføring, der skaber det største blikfang på hjemmesider og sociale medier. Her er præsentationsvideoer med til at øge jeres genkendelighed hos jeres brugere.

Husk, at det er online, at dine kunder finder dig først.

3

Det skaber hurtigt relationer

Når et billede siger mere end tusind ord, må en video være et ocean – forestil dig så, at hele oceanet handlede om jeres brand. Med præsentationsvideoer giver du dine kunder masser af grunde til at relatere til dit brand på bare to minutter.

Gode relationer øger brandloyalitet.

Hvad har (og kan) en præsentationsvideo?

Hvis du overvejer at få lavet en præsentationsvideo til enten hjemmesiden, LinkedIn eller Instagram, og du er blevet nysgerrig på, hvad du kan forvente af en præsentationsvideo, kan du læse mere herunder:

Den gode præsentationsvideo giver jer mulighed for at skildre det daglige liv med levende billeder og lyd og vise, at resultaterne i virksomheden er menneskeskabte. 

Den gode video er interessant for både kunder og samarbejdspartnere og giver et visuelt billede af virksomheden, som kan bruges til markedsføringsformål på hjemmesiden, LinkedIn, Facebook og Instagram, men også til at skabe mere loyale kunder ved at lukke dem ind i processerne bag jeres vision eller produkt. Det er kort sagt en virkelig værdiskabende allround video.

Med mange præsentations- og videoproduktioner i bagagen har vi god erfaring med at visualisere visioner og missioner og formidle vigtige budskaber.

I en præsentationsvideo inviterer du folk ind i virksomheden. Det betyder, at du har mulighed for at vise, hvad det er, der gør jeres arbejdsplads og arbejdsmiljø helt fantastisk.

Når du lærer dine kunder om jeres virksomheds "why", opbygger de en relation til jeres brand derigennem, hvis det da er noget, som de støtter. Det er med til at skabe nye kunder, men det bibeholder også de eksisterende kunder.

Digital relationsopbygning er en af grundstenene i en succesfuld forretning i det moderne Danmark, og præsentationsvideoer bliver højst sandsynligt ikke mindre relevante i fremtiden, hvor mobil- og videopræsentationer kun bliver mere in. 

Præsentationsvideoer holder længe, da de oftest beskriver et langsomt omskifteligt aspekt af virksomheden som for eksempel en værdi eller en vision. Det kunne være, hvorfor I har de gladeste medarbejdere i Aarhus eller den mest velsmurte maskine i Silkeborg.
Digital Rundvisning af Konferencehotel

Det skyder vi med

        Dronefoto- og video


 • Skyder med:
  DJI Phantom 4 Pro & FPV Drone
 • Billedkvalitet:
  Op til 4K (4096 x 2160)
 • Videokvalitet:
  4K 30fps & HD 120FPS (slowmotion)
 • Muligheder:
  Video, billeder og panoramaer
  Stor nok opløsning posters/print
  Kan skydes i mange formater

        Videoproduktion


 • Skyder med:
  Sony A7 III, Sony A7R2 & Canon 600D
 • Billedkvalitet:
  Op til 4K UHD (3840x2160)
 • Videokvalitet:
  4K UHD 30 FPS & 720p 120fps
 • Ekstraudstyr:
  9 linser - fra vidvinkel til telefoto.
  DJI Ronin M stabilisator
  2x 800W lamper og 3x Led Panels

Vil du have et uforpligtende tilbud på video?

Udfyld navn- og e-mail herunder, så kontakter vi dig indenfor 24 timer for at høre mere om dit projekt.

Tlf: 60 21 99 50 - Mail: rr@rtrosenberg.dk - CVR: 38871250