Præsentationsvideoer

Produktvideoer, værdivideoer eller bare jer.

Præsentationsvideoer skaber opmærksomhed!

Fordi det lader jeres potentielle kunder komme ind bag scenetæppet og få et indblik i hvordan tingene foregår i maskinrummet - uanset om det drejer sig om en visning af hele virksomheden eller 'bare' ny produktserie er underordnet. Med en præsentationsvideo er du sikret nysgerrighed fra dine gæster fra start, uanset om den skal på Facebook, Instagram eller hjemmesiden. 

I videoen vil du derfor også kunne se, at vi har haft et stort fokus på at vise det gode håndværk og byggeriets sammenspil med naturen.

Tre grunde til at overveje en præsentationsvideo 

1

Det sætter ansigt på jeres virksomhed

Præsentationsvideoer er med til at give jeres forretning et 'menneskeligt ansigt' udadtil. Videoen giver seeren et helt unikt indtryk af jeres virksomhed der stemmer overens med jeres visioner - hvilket får jer til at skille jer ud.

Det er, kort sagt, noget kunderne vil huske.

2

Det skaber et naturligt blikfang

Der er efterhånden ingen tvivl om at videomarkedsføring er en af de typer markedsføring der skaber det største blikfang på hjemmesider og de sociale medier. Her er præsentationsvideoer med til at øge jeres brands genkendelighed.

Husk at det er online, at dine kunder finder dig først.

3

Med en præsentationsvideo skaber i en hurtig relation

Når et billede siger mere en tusind ord, må en video være et ocean - tænk så, hvis hele det ocean havde jeres brand klistret over alt. Med præsentationsvideoer giver du dine kunder rigeligt med grunde til at relatere til dit brand på bare 2 minutter.

Og gode relationer øger brand-loyalitet.

Hvad har (og kan) en god præsentationsvideo?

Hvis du går og overvejer at få lavet en præsentationsvideo til enten hjemmesiden, LinkedIn eller instagram, og er blevet lidt mere nysgerrig om, hvad du kan forvente af en præsentationsvideo, kan du læse mere herunder:

Den gode præsentationsvideo giver jer mulighed for, med levende billeder og lyd, at skildre det daglige liv og vise at resultaterne i virksomheden er menneskeskabte.

Den gode video er interessant for både kunder og samarbejdspartnere og giver et visuelt billede af virksomheden, som kan bruges både til markedsføringsformål på hjemmesiden, LinkedIn, Facebook og Instagram, men også til at skabe mere loyale kunder, ved at lukke dem ind i processerne bag jeres vision eller produkt - det er kort sagt en virkelig værdiskabende all-around video.
Når du inviterer folk ind i virksomheden, som du gør i en præsentationsvideo, har du mulighed for at vise de fantastiske processer bag jeres nyeste produkt frem, eller hvad det helt præcist er, der gør jeres arbejdsplads og arbejdsmiljø er helt fantastisk.

Når du lærer dine kunder om jeres virksomheds "why" opbygger de, givet at de er enige, en relation til jeres brand derigennem. Det er med til både at skabe ny kunder, men også at bibeholde eksisterende.
Fordi vi forstår, at ikke én præsentationsvideo er ens. Vi bruger tid og kræfter på at forstå jeres virksomheds missioner og visioner og formålet med præsentationsvideoen.

Vi bestræber os altid på at lave værdiskabende indhold for jer, jeres kunder, samarbejdspartnere og selvfølgelig kommende kunder. 
Digital Rundvisning af Konferencehotel

Brænder du inde med spørgsmål

... eller vil du gerne have et uforpligtende tilbud? 

Så er du meget velkommen til at udfylde formulaen, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Du kan se priser her

8000 Aarhus C, Danmark - Tlf: 60 21 99 50 - Mail: rr@rtrosenberg.dk - CVR: 38871250