Rtrosenbergs Digitale Portolio

Her kan du gå på opdagelse i nogle af vores digitale rundvisninger.

Interaktiv Rundvisning til Boligssalg

Liebhaverboligen på Skolebakken i Aarhus blev fotograferet i forbindelse med et samarbejde med Lokalt Liebhaveri. Boligen er 200kvm, i højest kvalitet fra ende til anden og et godt eksempel på hvordan en digital rundvisning kan bruges til at fremvise- og sælge boliger. 

Stor Digital Rundvisning til Konferencehotel

Horisont Hotel & Konference er et konferencecenter med beliggenhed i Aarhus N. Horisont varetager alt fra turister til erhvervsgæster og har i den daglige drift et stor fokus på det gastronomiske- og de hyggelige rammer. Hotellet er en god case til andre konferencer, da man nemt og hurtigt kan danne sig overblik over mødefaciliteterne. 

Vesterbølle Efterskole - en digital efterskole

"Som alternativ til den sædvanlige rundvisning kan man lave en virtuel rundvisning, der ligger på skolens hjemmeside og bliver vist i fællessalen."(efterskolerne.dk)

Vesterbølle Efterskole var hurtigt ude, da de fik lavet deres digitale rundvisning, der skal imødekomme de stigende krav til fysiske rundvisninger. Rundvisningen indeholder info- og video fra skolen, der illustrerer den daglige gang og skolens DNA.

Digital Rundvisning af The Company Group A/S

The Company Group er et kontorfællesskab, et datadrevent marketingsbureau, et callcenter og så laver de desuden også mad. Med så mange aktiviteter under samme tag, har The Company Group brugt den digitale rundvisning til at hjælpe gæster udefra med nemmere at finde det de har brug for i huset.

Digital Rundvisning af Kontorfællesskabet LYNfabrikken

LYNfabrikken er det ingen overdrivelse at sige at der altid er gang i den. Kontorfællesskabet huser over 39 kreative startups, en kaffebar og et hav af studioer, mødelokaler og gud-ved-hvad. Kontorfællesskabet har beliggenhed i en baggård, og har nydt godt af, at digitale gæster har kunne se hele fabrikken før deres første besøg. 

Kreativ Markedsføring til de Kreative Arrangørere

Dome of Visions (nu Domen), er et bylivshus for hele Aarhus på havnen. Den digitale rundvisning brugte Dome of Visions til at gøre arrangørere og eventplanlæggere klar over mulighederne med Domen. 

Perron Workspace, Aarhus C

Perron Workspace i Aarhus C er et kontorfællesskab med sans for indretning- og design - og det valgte de at få lavet en interaktiv rundvisning af. Den digitale rundvisning skal gøre det nemmere for potentielle lejere at danne sig et overblik over husets faciliteter.

Brænder du inde med spørgsmål

... eller vil du gerne have et uforpligtende tilbud? 

Så er du meget velkommen til at udfylde formulaen, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Du kan se priser her

8000 Aarhus C, Danmark - Tlf: 60 21 99 50 - Mail: rr@rtrosenberg.dk - CVR: 38871250