3D Fotografering

Visuel digital markedsføring når det er bedst

Vælg din branche herunder eller gå på opdagelse i Rtrosenbergs 3D-portfolio her


Med en 3D rundvisning hos Rtrosenberg får du

Interaktiv rundvisning

Med enten fingeren, computermus eller piletasterne kan du selv på opdagelse i det fotograferede og danne dine egne indtryk af størrelse, form og rum. 

Efter fotografering laves der en guidet tur af de flotteste/vigtigste steder i 3D rundvisningen, som brugeren vil kunne afspille i rundvisning efter publicering.

Med sådan en funktion bliver det for erhverv, om det er et kontorfællesskaber, konferencecentre eller i forbindelse med ejendomssalg, meget nemmere at præsentere potentielle gæster for det mest essentielle.

Sidst vil brugeren også kunne bruge de x antal stop der er i videoen, som et handy værktøj til at hoppe rundt i 3D scanningen.

For at gøre rundvisningen endnu bedre for dig og virksomheden, kan info-punkter med information implementeres i modellen som en interaktiv digital markedsføring for jeres virksomhed.

Der kan implementeres videoer, billeder, artikler, musik og meget mere i modellen i form af små info-punkter, som brugeren kan klikke på.

Digital markedsføring handler i høj grad om at præsentere din digitale gæst for værdiskabende indhold der fortæller dem hvorfor det netop er hos din virksomhed, at de skal ligge deres penge - det giver info-punkterne dig mulighed for. 

Fremviser du en ejendom? Fortæl om materialer og muligheder. Driver du et kontorfælleskab? Del den gode energi fra sidste jeres arrangement i en video. Driver du et konferencecenter? Gør livet nemt for mødebookeren og fortæl dem navn på mødelokalet og dets pladskapacitet.

3D-scanning-liebhaveri

2D og 3D Plantegninger

Overblik er ikke noget man har, det er noget man får. I venstre hjørne af den interaktive rundvisning er plantegningerne - noget der giver højde og overblik i din digitale markedsføring.

I plantegningen er der mulighed for at skrive rummets navn, størrelse eller pladsbegrænsning så brugeren kan få et klart indtryk af opdeling med det samme.

Det er et smart værktøj for konferencecentre og ejendomsmælgere, der oftest gerne vil koble en bemærkning på rummet.

Derudover giver det også den digitale gæst mulighed for at hurtigt danne sig et overblik over stedets faciliteter - hvilket må siges at være effektiv digital markedsføring. 

3D plantegningen der er i den interaktive rundvisning giver beskueren et godt indtryk af rummets forhold - "så kan sofaen lige rykkes lidt og man kunne også ..." 

Der kan være et utal af grunde til at man ønsker at få sort/hvid 2D plantegning sammen med 3D scanningen.

Er du ejendomsmælger sparer du tid og kræfter med at få lavet en. Driver du et hotel har du en præcis plantegning med mål klar til print - til sikkerheden, gæsten, projektet.

'Dukkehus Model'

I venstre hjørne i den interaktive rundvisning kan du trykke på 'dukkehus modellen' der viser 3D-scanningen som et dukkehus - klik på modellen, hvis du vil hoppe tilbage i rundvisningen igen. 

Fordi 'dukkehus modellen' giver den digitale gæst adgang til alle hjørner af 3D scanningen og giver en indblik i hvordan forskellige etager er i forhold til hinanden. 

Det er digital markedsføring der giver et imponerende visuelt indtryk og overblik, og som ikke er til at finde andre steder eller hos andre 3D services - det er, kort sagt, noget brugeren vil huske.

Mens vi fotograferer indsamler 3D kameraet data om hvor langt der er til hvad. Med den tredimensionelle data - OBJ filerne - generer vi 'dukkehus modellen' når fotograferingen er afsluttet. 

Da modellen, for at kunne være dimensionalt præcis, måler længder fra A til B, er 'dukkehus modellen' et resultat af det - et pænt og smart resultat der tilføjer et ekstra lag til jeres præsentation og digitale markedsføring. 

Dukkehus-model-liebhaveri

Virtual Reality

Af og til er det bare bedst at være der selv - hvis ikke det er muligt finder du Virtual Reality i højre hjørne af 3D scanningen, hvilket efterhånden er blevet det næstbedste.

Fordi Virtual Reality er frontløbere inden for visuel digital markedsføring. Det besvarer alle spørgsmål som besøgende kunne sidde med i forhold til størrelse og rum og efterlader et enormt kraftigt indtryk hos brugeren.  

I VR-modellen kan beskueren kigge nedad og få præsenteret plantegningen, herfra kan brugeren hoppe rundt i plantegningen (stadig igennem VR headsettet). Det giver brugeren mulighed for at gå på opdagelse i hotellet/kontorfællesskabet/boligen som var de der selv. 

Virtual Reality er med tiden vokset fra at være en u-handy måde at spille lav-kvalitets spil på, til at være en hel digital markedsføringsliga for sig selv og samtidigt vokset til en milliardindustri - der kun forventes at blive større med årene.

- og så er det bare helt vildt sjovt at prøve. 

For at give flest mulige glæde af teknologien er alle vores 3D scanninger understøttet af Google Cardbox, Samsung Gear VR og Oculus og kan åbnes direkte fra den interkative rundvisning. 

Et digitalt målebånd

Er du i tvivl om hvorvidt der er plads til dine møbler eller vil du gerne være helt sikker på størrelsen af lokalet til dit næste arrangement? Med det digitale målebånd kan du måle direkte i rundvisningen med 99% præcision. 

Mens 3D kameraet fotograferer indsamles også data om længder fra kameraet, noget vi bruger til at både at lave plantegningerne, 'dukkehus modellen' og gøre livet nemmere for besøgende i rundvisningen.

Vores kamera er præcist ned til 1% af virkeligheden - det samme er målebåndet.


I rundvisningen er der nederst i venstre hjørne et ikon, formet som en lineal. Når du trykker på denne kommer der et '+' nederst i midten af rundvisningen.

Herfra måles distancerne mellem de ønsket punkter, målinger kan afsluttes ved at klikke på fluebenet eller trykke esc. 

Dukkehus-model-liebhaveri

Sidst, men ikke mindst

Eksportér 3D scanningen

Til Point Cloud så modellen bearbejdes i Revit, AutoDesk Recap og Auto-CAD.


Kan eksporteres i følgende formater: .txt, .asc, .xyz, .pts, .dxf, .fbx og .stl.

Implementér i Google Street View

Få din 3D scanning vist direkte i Google Maps og Google My Business.


Interaktiv digital markedsføring holder på dine besøgendes opmærksomhed.

Stilbilleder

Udover 3D scanningen kan du også få alle de stilbilleder du gerne vil bruge til markedsføring.

3D-kameraet har 134 megapixels og eksporterer billeder op til 8092px x 4552px

Kompatibel med alle enheder

Vi forskelsbehandler ikke, derfor er 3D rundvisningen kompatibel med alle enheder og browsere.

3D scanninger er nemt at tilgå for dine kunder og samarbejdspartnere.


Rtrosenberg er Matterport Service Partnere

Hvilket betyder at vi holder tæt kontakt med vores kameraproducent, om nye tiltag indenfor udviklingen af 3D fotografering og digital markedsføring. Vi følger udviklingen af visuel digital markedsføring tæt, for at kunne tilbyde de mest optimeret løsninger til vores kunder.

Matterport

Brænder du inde med spørgsmål,
eller vil du gerne have et uforpligtende tilbud?

Så skal du være velkommen til at udfylde formulaen under, så vender jeg tilbage til dig hurtigst muligt. 

Du kan se priser her

8000 Aarhus C, Danmark - Tlf: 60 21 99 50 - Mail: rr@rtrosenberg.dk - CVR: 38871250