LYNfabrikken

Kaffebar, design shop, kontorfælleskab for 39 kreative virksomheder, fotostudie og mødelokaler - LYNfabrikken er mange ting, men kedelige har de aldrig været!

Med så mange aktiviteter fordelt over 4 etager (5 med tagterassen) har det tidligere været svært for LYNfabrikken at få det hele med, når nysgerrige øjne har ramt hjemmesiden eller arbejdende på fabrikken har skulle forklare om arbejdsmiljøet.

LYNfabrikken i tal

Vi holder styr på aktivitetsniveauerne i 3D rundvisningerne med tre forskellige parametre

Indtryk


Indtryk bliver registreres når en side der indeholder en 3D model loades succesfuldt. 

Besøgende


Bliver talt med når 3D modellen er færdig med at indlæse og klar til at gå på opdagelse i.

Unikke Besøgende


Disse gæster besøger dine omgivelser mere end én gang - også kaldet "vis-til-en-ven" effekten.

3D statistik

100%

Indtryk til besøgende

60%

Besøgende til unikke besøgende

Statistikkerne fortæller os noget om hvilken slags brugere vi har med at gøre. I LYNfabrikkens tilfælde arbejder vi med proaktive brugere der benytter det interaktive indhold der er. På nuværende tidspunkt bruger hele 66% af brugerne på LYNfabrikkens forside 3D rundvisningen. Ud af de 66% besøger 39% af dem 3D modellen igen - vi kalder det 'vis til en ven effekten'. 

En besøgsreturrate på 39% er ikke en dårlig procent overhovedet, det er faktisk ret højt, men sammenlignet med eksempelvis hoteller eller ejendomssalg hvor kunden står over for en købsbeslutning over en besøgsbeslutning er den en smule lavere.

Til gengæld er 'indtryk til besøgende's procental i den høje ende. 66% af LYNfabrikkens mange webgæster vælger aktivt at besøge deres interaktive model og gå på opdagelse deri - det indikerer at vi har med nysgerrige brugere at gøre som er interesseret i at se hvad stedet har at byde på, eventuelt i forbindelse med konference, forretningsmøder eller 'bare' deres gode kaffe.

Vesterbrogade 2, 8000 Aarhus C, Danmark - Tlf: 28 83 85 40 - Mail: kj@rtrosenberg.dk - CVR: 38871250