Drone Video materiale

Skab et professionelt indtryk nemt og hurtigt med optagelser fra luften.

Dronevideoer er, ligesom med resten af dronen, et fantastisk værktøj til at fange opmærksomhed og skabe overblik hos både erhverv og private. Hos Rtrosenberg bruger vi droneoptagelser som et kreativt værktøj der både kan forevige et specielt øjeblik, skabe overblik på byggepladser eller hjælpe ejendomsmælgeren med at lukke et salg.

Hos Rtrosenberg kommer dronen næsten altid i luften i forbindelse med vores projekter, det gør den fordi drone optagelser (der er filmet ordentligt) er med til at skabe afveksling i en video og hjælper med at bibeholde interessen fra seeren. 

Vi skyder alle vores videooptager i 4K kvalitet og til slowmotion bruger vi 1080p med op til 120 billeder i sekundet - så får vi det hele med.

Mange fordele i mange brancher

Om du er ejendomsmægler, byggeleder, hotelejer eller går med drømme om en videoproduktion af dit projekt, så er der en række klokkeklare fordele ved at involvere certificeret dronepiloter. Det der gør drone videoer uundværlige er at de kan bruges af et utal af  ting - til hjemmesiden, reklamefilmen, værdivideoen, salgsmaterialet og de sociale medier.

Dokumentation

-    Til byggedokumentation

-    Til inspektion af tag

-    Til præsentation af arkitektur

-    Til overblik af byggepladsen

-    Til renoveringsprojekter

Markedsføring

-    Af ejendomme

-    Af overnatningssteder

-    Af erhverv

-    Af kulturelle perler

-    Af naturskønne områder

Videoprojekter

-    Til markedsføring

-    Til specielle øjeblikke

-    Til overblikket

-    Til den seje video

-    Til eventet

Drone videoprojekter

Wils A/S - Drone video af Havneøen i Vejle
Havneøen beskriver en ny og ekslusiv bydel i Vejle, lige ved siden af den ikoniske bølge, der består af højkvalitets lejligheder med solrige altaner og sans for detalje - liebhaveri af øverste skuffe.

Wils A/S er en udviklings- og entreprisevirksomhed der laver hoved- og totalentrepriser overalt i landet. Wils har ca. 100 medarbejdere og er fordelt udover mange fagområder, herunder murer, tømrer, isolatører, administration og ledelse - de kan kort sagt det meste.

Vesterbrogade 2, 8000 Aarhus C, Danmark - Tlf: 28 83 85 40 - Mail: kj@rtrosenberg.dk - CVR: 38871250