Drone Fotografering

Skab overblik - bogstaveligt talt

Uanset om det drejer sig om billede materiale til huse, events eller specielle øjeblikke, så er dronebilleder med til at skabe en ekstra dimension og et overblik der fanger og fastholder dine kunder, erhvervsforbindelser eller familie og venner.

Anvendelsesmulighederne med droner er næsten uendelige. Droner kan bruges til inspektioner, reklame, dokumentation, landbrug, events, overvågning, sport, bryllupper, salgsmateriale til både erhverv og private og meget mere - det er virkelig kun fantasien der sætter grænser.

Aarhus Drone

Hos Rtrosenberg flyver vi drone fordi det er sjovt. Vi følger udviklingen af droner og kamerateknologi nøje fordi vi brænder for at lave billigt og værdiskabende content til de der behøver det - uanset om det drejer sig om inspektions- eller portrætarbejde.

Droner har i nyere tid erstattet alt det fotoarbejde helikoptere og småfly lavede i gamle dage. Paradigmeskiftet har medført et billigere, hurtigere og meget nemmere overblik for alle der behøver det og de involveret parter.

Gode dronebilleder fanger ikke bare seerens opmærksomhed og tilføjer et ekstra lag til jeres fortælling, det giver jeres erhverv, hus eller oplevelse et helt nyt indtryk. 

Drone foto aarhus

Ved at bruge certificeret dronepiloter er du sikret at alle regler og retningslinjer for droneflyvning er overholdt. På den måde er du sikker på at dine optagelser er af både den højeste kvalitet, men også med det gode billede for øje.


- har du en idé eller et manglende overblik? 

Kontakt os her

Vesterbrogade 2, 8000 Aarhus C, Danmark - Tlf: 28 83 85 40 - Mail: kj@rtrosenberg.dk - CVR: 38871250