Drone Fotografering

Skab overblik med luftfotos - bogstaveligt talt

Om det drejer sig om luftfotos til hussalg, events eller et specielle øjeblikke, så er en dygtig dronefotograf med til skabe et lag lag på fortællingen og et overblik der fanger og fastholder dine kunder, erhvervsforbindelser eller familie og venner.Anvendelsesmulighederne med en drone er efterhånden blevet næsten uendelige. En dronefotograf i dagens danmark vil typisk bruge dronen til inspektioner, reklamefilm, dokumentation, sport, bryllupper, salgsmateriale til erhverv og private og meget mere.


Aarhus Dronefotograf

Luftfotos er allemandseje

Hos Rtrosenberg skyder vi luftfotos fordi det er sjovt, og derfor varetager vi også alle slags dronefotograferinger. Vi nyder at komme ud og være med til at give fotoprojekter højde på.

Vi har længe fulgt udviklingen af droner og den dertilhørende kamerateknologi, både fordi vi er lidt nogle nørder, men også fordi vi brænder for at være dronefotografer der laver billige og værdiskabende luftfotos til de der behøver det - uanset om det drejer sig om inspektioner eller fotoproduktioner.Droner har i nyere tid erstattet meget af det fotoarbejde helikoptere og luftballoner lavede for privatpersoner og erhverv i gamle dage. Nu til dags bruges helikopterfotografer primært til naturfotografering, hvor højden er meget afgørende for billedets ‘wow’ effekt - droner er generelt også billigere at sætte i luften end en helikopter.


 Det har medført billigere, hurtigere og nemmere luftfotos, til alle der behøver det.


Drone foto jylland

Vælg Certificeret Dronefotografer

En god dronefotograf skyder billeder der fanger seerens opmærksomhed, og giver jeres erhverv, hus eller oplevelse et helt nyt indtryk og er med til at give seeren et fyldestgørende indtryk af størrelse. Ved at bruge en certificeret dronefotograf er du sikret at alle regler og retningslinjer for droneflyvning er overholdt, der er nemlig himmel og hav til forskel på hobbyflyvning med mikrodroner og erhvervsfotografering der har den gode video for øje. Ved at bruge certificeret dronefotografer sikrer du dig at dine optagelser er af den højeste kvalitet og skudt af droneentusiaster der har mange timers flyvning i bogen og ved hvordan man bør flyve for at få de rigtige drone fotos med hjem.- har du en idé eller et manglende overblik? Kontakt os her

Svaret er; ikke alverden. Foruden et dronebevis fra Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen må dronefotografen ikke flyve i byområder eller andre restriktionszoner eller sælge sine luftfotos til nogen.

Derfor bør der altid vælges certificeret dronefotografer, da der oftest skal indhentes tilladelser. Dronefotografer har papirerne i orden og har oftest stor erfaring med at flyve med det gode billede for øje - også noget man bør have med i sin overvejelsesproces. 

Vi flyver med DJI Phantom 4 Pro, et nøje valg der var baseret på både den høje billede- og videokvalitet, men også størrelsen på selve dronen. Landet ligger nemlig sådan at droner med et større og bedre kamera oftest selv fylder mere. Det gør at de ikke kan bruges til videoproduktioner hvor der skal flyves snævre steder på samme måde som en mindre drone. 

DJI Phantom 4 Pro skyder luftfotos i 4K kvalitet og kan samtidigt flyve mere utilgængelige steder end større droner. Vores dronefotograf er ikke gået på kompromis med kvaliteten, men sikrer stadig at vi kan komme helt tæt på.

- En standard dronefotografering koster 2000kr excl. moms og indeholder 10 nøje udvalgte luftfotos i 4K kvalitet der er redigeret. 

- Skal du bruge en dronevideo til et projekt koster 1-2 minutters redigeret dronevideo i 4K 60 fps også 2000kr excl. moms. 

- Skal du bruge begge har vi en samlet pakkeløsning hvor du får både billede- og video for 3500kr excl. moms. 

Se hele vores prisliste her

Brænder du inde med spørgsmål

... eller vil du gerne have et uforpligtende tilbud? 

Så er du meget velkommen til at udfylde formulaen, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Du kan se priser her

8000 Aarhus C, Danmark - Tlf: 60 21 99 50 - Mail: rr@rtrosenberg.dk - CVR: 38871250