Turisme & 3D fotografering

Hvad har dansk turisme at vinde med 3D fotografering?

Siden introduktionen af lommeteknologi er verden blevet mindre og dets beboere mere uafhængige. Det kan specielt mærkes på de stigende turismetal verdenen over og her er Danmark heller ikke en undtagelse. 

I 2018 foretog udenlandske og danske turister i alt 53,9 mio. overnatninger i Danmark - det er en stigning på 3,0 pct sammenlignet med 2017. Det betyder at 2018 blev til endnu et rekordår for dansk turisme. 

Dansk Turisme - nøgletal

128 mia. kr.
Omsætningen af dansk turisme i 2017 - 28 mia. kr. mere 2014.

54,8 mia. kr.
Udenlandsk turismeforbrug - det svarer til 4,6 pct. af den danske eksport.

161.000
Turismeskabte arbejdspladser - fra 2016 til 2017 skabte turisme 25.200 flere arbejdspladser i DK.

3D foto

De tavse rejsende

Destination management organisations (DMO'er) som eksempelvis VisitDanmark, møder i disse år mange flere såkalde ’Silent Travelers’. Tavse rejsende er en tendens indenfor turismeerhvervet, der er udsprunget af udbredelsen af smartphones og tablets og de enorme mængder information der nu engang følger med internettet.

Silent Travelers' beskriver rejsende, der bruger internettet til at finde løsninger på rejsens udfordringer - herunder deres valg af hoteller, attraktioner, restauranter og meget mere. Dette skaber nye digitale udfordringer for de mange DMO'er i landet, men også et nyt vækstpotentiale - hvis de 'tackles' rigtigt. 

For turismeerhverv handler det, mere end nogensinde før, om at have en tydelig digital tilstedeværelse. Destinationer og aktører skal være at finde de steder, hvor turisten behøver dem - og på tværs af platformene.

Turismeaktørerne bør gentænke deres digitale gæsteservice . De bør, ligesom den rejsende, i højere grad begynde at bruge den nye teknologi og indgå i innovative partnerskaber for at kunne tilbyde brugeren en digital oplevelse de vil huske - her kommer 3D fotografering ind i billedet..

Muligheder med 3D fotografering
3D fotografering er et handy værktøj for erhvervet,
men også gæsten, der bliver præsenteret for de informationer de behøver, for at træffe den rigtige beslutning. Ved at lade den besøgende danne sine egne indtryk holdes opmærksomheden også.

Vores 3D fotograferinger indeholder en række værktøjer, der hjælper digitale gæster med at danne sig et overblik over et fysiske rammer før de besøger dem. Læs mere her

    1. En interaktiv 3D rundvisning - Så du kan holde åbent hus døgnet rundt

    2. En highlight video fra rundturen

    3. Info-punkter med videoer, billeder, tekst mm. der kan implementeres i     rundvisningen.

    4. Dimensionalt præcise plantegninger. 

    5. "Dukke-hus modellen" hvor brugeren kan se det fotograferede udefra,     som et digitalt dukkehus. 

    6. Stilbilleder i 4K kvalitet 

    7. Virtual Reality. 

    8. Navngivning af forskellige lokaler i plantegningen (navn, størrelse,     pladsbegrænsning).

Vesterbrogade 2, 8000 Aarhus C, Danmark - Tlf: 28 83 85 40 - Mail: kj@rtrosenberg.dk - CVR: 38871250